Facebook a LANSAT Noul DARK MODE pentru Utilizatori AZI!

Facebook a lansat astazi pentru utilizatori noul dark mode, iata cum arata si de ce vei avea parte in momentul in care il vei putea activa in calculatoare.

Facebook dark mode

Facebook a anuntat acum cateva luni ca va oferi in sfarsit un dark mode pentru utilizatorii care-i folosesc telefoanele in lumea intreaga, iar acum a venit si timpul pentru ca tema intunecata sa fie lansata. Deocamdata doar unii dintre cei care folosesc website-ul Facebook de pe calculatoare se bucura de noul dark mode chiar incepand de astazi, americanii invitandu-i pe oameni sa activeze noua interfata intunecata pentru conturile de pe care folosesc platforma.

Facebook a implementat acest dark mode exact asa precum si l-a imaginat toata lumea, adica a intunecat intreaga interfata, si a integrat totul astfel incat experienta de care au parte oamenii sa fie una foarte buna. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acest dark mode creat special pentru utilizatorii Facebook, si daca ati mai folosit o tema intunecata in YouTube, sau alte website-uri, atunci stiti la ce sa va asteptati si aici.

Facebook a lansat noul dark mode pentru utilizatorii de calculatoare

Facebook dark mode lansat

Facebook nu are deocamdata vreo optiune care permite activarea sau dezactivarea acestui dark mode chiar si pentru cei care il au activat incepand din acest moment, dar cu siguranta va exista si asa ceva. Facebook implementeaza noul dark mode pentru a fi in ton cu ceea ce avem deja in cadrul altor platforme, iar separat de website-ul pentru desktop, interfata intunecata va fi implementata si in aplicatiile iOS si Android.

Facebook a lansat noul dark mode astazi pentru unii dintre utilizatorii sai, insa probabil ca va propaga la nivel global tema intunecata destul de incet, astfel incat daca apar probleme, sa le poata rezolva din timp. Asta inseamna ca daca pana acum nu ati avut parte de vreun mesaj pentru a activa noul dark mode in cadrul Facebook, atunci e foarte posibil sa primiti un mesaj in curand, si nu strica sa il acceptati.

Facebook nu a stabilit o data de la care va incepe sa ofere in mod oficial acest nou dark mode, asa ca trebuie sa avem cu totii rabdare, pentru ca el va veni in mod sigur.