Politia Romana va avea un NOU INAMIC in Telefoanele Romanilor

Politia Romana va avea un nou inamic in telefoanele tuturor romanilor, iata de functie foarte importanta pentru Google Maps le da batai de cap autoritatilor.

Politia Romana INAMIC Telefoanele Romanilor

Politia Romana va avea parte de un nou inamic in telefoanele romanilor din intreaga tara, iar asta pentru ca incepand de saptamana trecuta inclusiv aplicatia Google Maps permite raportarea de radare fixe si mobile, ca Waze. Daca sunteti sofer, atunci stiti deja ca Politia Romana si-a facut inclusiv in obicei din a face raportari false pentru radare pe soselele din Romania, sau de a infirma existenta unora in diverse zone de pe drumurile nationale, si nu numai.

Politia Romana foloseste Waze inclusiv pentru a daca i-a fost marcata pozitia pentru a o schimba si a mai prinde din soferii care fie circula cu viteza in localitati, sau in afara lor, fie incalca alte reglementari ale legislatiei. Daca Waze nu este o aplicatie folosita la scara larga de catre romani, Google Maps este folosita de mult mai multa lume, astfel ca Politia Romana are un nou “inamic”in telefoanele romanilor de saptamana trecuta.

Politia Romana va avea un NOU INAMIC in Telefoanele Romanilor

Politia Romana INAMIC Telefoanele Romanilor radare

Asta inseamna ca, in mod teoretic, autospecialele de la Politia Romana care stau cu radare in orase, sau in afara lor, ar trebui sa fie mai usor de descoperit inclusiv in aplicatia Google Maps, nu doar in Waze. In mod teoretic, ambele aplicatii comunica intre ele, deci orice s-ar introduce in una, ar trebui sa fie valabil si in cealalta, iar asa Politia Romana ar trebui sa aiba foarte mult ingreunata panda cu radarele.

Politia Romana s-a si plans de faptul ca Waze ii cam afecteaza activitatea de a sta la panda si a prinde soferii care depasesc limitele legale de viteza, iar acum ca Google Maps are aceeasi functionalitate, viata lor devine mai grea. Gata cu flash-urile in localitati, si in afara lor, pentru atentionare ca Politia Romana sta cu radarul, acum si Google Maps se alatura Waze pentru a ne spune pe unde sta politia in drumurile noastre.

Politia Romana se va plange mai mult ca sigur si de aceasta schimbare a Google, dar romanii se vor putea bucura de ceva mai important decat atat.