Huawei Recunoaste ca LIPSA Android este o MARE PROBLEMA

Huawei recunoaste ca lipsa sistemului de operare Android din telefoanele sale este o foarte mare problema, dar si ca incearca sa gaseasca o solutie.

Huawei Recunoaste ca LIPSA Android este o MARE PROBLEMA

Huawei, prin vocea unuia dintre vicepresedintii sai, a recunoscut in mod oficial faptul ca imposibilitatea de a licentia Android de la compania Google este o problema care o afecteaza mult, iar asta pe termen lung. Conform reprezentantului celor de la Huawei, imposibilitatea de a oferi aplicatiile Google Play Store, Google Chrome, Google Maps in telefoanele vandute la nivel global este o problema care nu prea poate fi depasita, din pacate.

Huawei isi dezvolta propriul sistem de operare pentru telefoane mobile, insa din pacate se pare ca este foarte departe de a fi lansat pentru clienti, iar asta pentru ca nu a fost suficient de bine pregatit. Conform reprezentantului Huawei, va fi nevoie de ani de zile pana cand Harmony OS va fi suficient de bun pentru telefoane, fondatorul companiei chinezesti spunand zilele trecute exact acelasi lucru, cu increderea ca va ajunge iOS din urma.

Huawei Recunoaste ca LIPSA Android este o MARE PROBLEMA

Huawei inca asteapta ca Donald Trump sa-i ridice sanctiunile care o impiedica sa instaleze Android 10 in noile sale modele de telefoane, sau sa ofere actualizari pentru modelele vandute deja in lumea intreaga. Desi Donald Trump si-a informat membrii guvernului ca pot sa ridice sanctiunile impuse de catre SUA impotriva Huawei, 130 de companii asteptand cu nerabdare sa poata relua relatiile comerciale cu chinezii de cam jumatate de an.

Huawei va incerca intre timp sa-si faca sistemul de operare Harmony OS ceva mai cunoscut lumii intregi prin implementarea sa in tandem cu Android in viitoarele modele de telefoane. Huawei vrea sa permita rularea ambelor sisteme de operare in telefoane in mod alternativ, astfel incat oameni din intreaga lume sa poata intra in contact cu aceasta alternativa pentru ceea ce ofera Google pentru utilizatorii din toata lumea.

Huawei inca mai are mult de asteptat pana cand va reusi sa le ofere clientilor exact ceea ce au primit pana in momentul de fata, Donald Trump fiind cel care se incapataneaza sa tot blocheze asta.