Huawei P40 Pro: Anuntul pentru Ecran care va BUCURA Fanii

Huawei P40 Pro are parte de un anunt foarte important pentru ecran care va bucura cu siguranta toti fanii ce sunt interesati sa cumpere acest nou telefon.

Huawei P40 Pro ecran oled samsung

Huawei P40 Pro urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor cu foarte multe noutati interesante pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi avem parte de o veste foarte buna pentru fanii care-l asteapta. Mai exact, se pare ca pentru Huawei P40 si Huawei P40 Pro urmeaza sa fie folosite ecrane OLED care sunt produse de catre cei de la Samsung, deci este sigur faptul ca vor avea si calitate foart buna, ceea ce e perfect normal.

Huawei P40 Pro cu un ecran OLED va fi la acelasi nivel cu restul telefoanelor premium care exista in momentul de fata pe piata, dar desigur ca asta va si tine pretul componentei la o valoare ridicata. Folosirea unui ecran OLED de la Samsung in Huawei P40 Pro nu este ceva neobisnuit, iar asta deoarece de ani de zile chinezii cumpara de la coreeni componente de acest gen deoarece acestia din urma le produc pe cele mai bune.

Huawei P40 Pro: Anuntul pentru Ecran care va BUCURA Fanii

Huawei P40 Pro nu are deocamdata detalii dezvaluite cu privire la noutatile pe care ecranul sau le va aduce, insa e foarte probabil ca imaginile afisate sa fie de calitate mult mai buna. Samsung produce cele mai bune ecrane OLED atat pentru telefoanele proprii, cat si pentru cele ale Apple, deci Huawei P40 Pro ar trebui sa fie cel putin la acelasi nivel cu iPhone 11, sau Samsung GALAXY S11, dar ramane de vazut ce va oferi dupa lansare.

Huawei P40 Pro are anuntata de weekend-ul trecut inclusiv implementarea a doua sisteme de operare care pot fi folosite alternativ, Android si Harmony OS fiind alegerile chinezilor pentru telefon. Separat de asta, stim sigur ca Huawei P40 Pro va avea un chip Kirin 990 implementat, dar si o camera mai buna decat cea din modelele actuale, o baterie mai buna urmand a-si face deasemenea loc in viitoarele telefoane.

Huawei P40 Pro va fi lansat in primavara anului viitor de catre compania Huawei, iar pana atunci vom afla cu siguranta foarte multe dintre noutatile care vor fi oferite pentru el.