iOS 13.2 beta 4 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad de Apple

iOS 13.2 beta 4

iOS 13.2 beta 4 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, si vine cu o schimbare foarte importanta. Mai exact, iOS 13.2 beta 4 aduce functia Deep Fusion pe telefoanele din seria iPhone 11 pentru a face pozele mult mai bune decat pana in prezent, ceea ce ne dorim cu totii.

iOS 13.2 beta 4 are in functia Deep Fusion cea mai importanta noutate oferita de catre cei de la Apple, insa dupa cum v-am spus mai sus, exclusiv pe telefoanele din seria iPhone 11. Apple ofera Deep Fusion doar pe ele in iOS 13.2 beta 4 deoarece are nevoie de cresterea vanzarilor, si alta care de a o face nu are.

iOS 13.2 beta 4 aduce si alte schimbari pentru modelele mai vechi de telefoane iPhone, iar iPadOS 13.2 beta 4 aduce noutati inclusiv pentru tabletele iPad. Separat de cele de mai sus, iOS 13.2 beta 4 aduce si posibilitatea de a bloca inregistrarea in comenzilor date Siri si trimiterea lor la serverele Apple pentru analiza.

iOS 13.2 beta 4 vine si cu o noua gama de caractere emoji pentru toate iDevice-urile, si cu schimbari pentru AirPods, sau Apple Watch. Apple testeaza inclusiv versiuni beta ale Apple Watch, Apple TV, sau Mac.