Reclama INSELATOARE a Telekom care a fost INTERZISA in Romania

Telekom a avut o reclama recenta interzisa in Romania de catre autoritati, iata de ce s-a luat aceasta decizie radicala impotriva companiei de telecomunicatii.

Telekom are parte de o premiera negativa in 2019 in Romania, avand o reclama interzisa din cauza faptului ca a fost conceputa intr-un mod menit sa-i insele pe clienti, sau cel putin asta sustin cei de la CNA. Autosesizandu-se dupa ce reclama a inceput sa fie difuzata la posturile de televiziune, cei de la CNA au interzis reclama Telekom deoarece aceasta prezenta o “realitate” care nu era chiar atat de aplicabila pentru toti clientii din Romania.

Telekom a facut o reclama pentru a promova Telekom Smart WiFi, din aceasta pagina, un router care are menirea de a le aduce clientilor internet si Wi-Fi fara a avea vreun cablu tras prin casa lor pentru conectivitate. Reclama facuta de catre cei de la Telekom sugereaza faptul ca Telekom Smart WiFi este disponibil tuturor, insa in realitate exista niste conditii in baza carora se poate obtine acces la produs, si in unele cazuri produsul nu e chiar atat de ieftin.

Reclama INSELATOARE a Telekom care a fost INTERZISA in Romania

Telekom a fost initial acuzata de catre cei de la CNA ca-si informeaza gresit clientii cand le spune ca Telekom Smart WiFi nu este disponibil pentru cei care au acoperire cu fibra optica pentru internet fix, reprezentantii serviciului de suport pentru clienti facand aceste afirmatii. In realitate Telekom Smart WiFi este disponibil oriunde, pentru toata lumea, doar ca acel router miraculos costa nu mai putind e 700 de LEI, ceea ce in reclama Telekom nu se mentioneaza.

Telekom prezenta in reclama sa un router care oferea acces fara fire la internet, prin Wi-Fi, la pretul de 24 de LEi pe luna, insa routerul oferit la acest abonament nu era cel magic din spot, ci unul mult mai ieftin. Routerul magic din spotul pentru Telekom Smart WiFi costa 700 de LEi pe luna, insa cei de la Telekom n-au mentionat asta pe undeva dincolo de website-ul in care este prezentata oferta pentru clienti.

Telekom mi-a atras atentia cu acest Telekom Smart WiFi chiar de cand am vazut clipul, insa iata ca ofertele care par prea bune pentru a fi adevarate, chiar sunt asa. La inceputul articolului aveti reclama modificata a celor de la Telekom, singura modificare fiind textul mic de la baza clipului in care se spune ca routerul din imagini costa 700 de LEI.