iOS 13: EXPLICATIA pentru PROBLEMELE foarte MARI din iPhone

iOS 13 are foarte multe probleme pe iPhone si iPad, iar un fost inginer al companiei Apple ne explica de ce acestea nu sunt rezolvate pentru clienti.

iOS 13 EXPLICATIA PROBLEMELE iPhone

iOS 13 are unele probleme foarte mari pentru cei care folosesc telefoane iPhone in viata de zi cu zi, iar compania Apple nu pare capabila sa le rezolve, ba din contra, fiecare actualizare noua continua sa le aiba. Un fost inginer al celor de la Apple ofera si o explicatie pentru faptul ca iOS 13 are probleme care nu sunt rezolvate desi cei de la Apple au lansat pana in momentul de fata vreo 5 actualizari, si pregatesc inca una.

iOS 13 are probleme fara sfarsit din cauza modului in care inginerii celor de la Apple lucreaza in cadrul companiei, iar unul care a lucrat acolo e foarte suparat din cauza acestui lucru. Conform acestui fost inginer al celor de la Apple, daca o problema e raportata initial de cineva, si e descoperita din nou intr-o versiune mai noua a iOS, atunci brusc nu mai devine o problema, si toata lumea o trece cu vederea, deci asa iOS 13 ramane cu probleme.

iOS 13: EXPLICATIA pentru PROBLEMELE foarte MARI din iPhone

Drept exemplu e data o problema a iOS 13 privind iCloud, care la un moment dat a fost raportata de catre un inginer ca fiind un bug al sistemului de operare. Daca aceasta raportare vine pentru o anumita versiune a iOS, iar cel care verifica raportarea are o versiune mai noua, atunci se considera ca acel bug nu e de fapt un bug, e o problema mai veche, si aparent, ea nu ajunge pentru rezolvare la cineva.

“If an engineer accidentally breaks a working feature, that’s called a regression. They’re expected to fix it. But if you file a bug report, and the QA engineer determines that bug also exists in previous releases of the software, it’s marked “not a regression.” By definition, it’s not a new bug, it’s an old bug. Chances are, no one will ever be assigned to fix it. Not all groups at Apple work this way, but many do.”

Practic, atat timp cat o problema nu e descoperita in versiunea cea mai recenta a iOS testata de inginerii Apple, si nu e raportata tot atunci catre cei care trebuie sa o verifice, sansele ca ea sa fie rezolvata scad spre zero. O logica in aceasta metoda de lucru nu prea pare sa existe, insa se pare ca la Apple lucrurile functioneaza in acest mod de foarte mult timp, si asa aflam de ce iOS 13 are atat de multe probleme in momentul de fata.

iOS 13 nu va avea rezolvate problemele vreodata pentru ca sunt atat de multe, iar pe masura ce tot apar altele noi nimei nu le rezolva pe cele vechi, pentru ca brusc nu mai sunt probleme.