iOS 13.1.3 si Noua Veste PROASTA pentru cei cu iPhone (VIDEO)

iOS 13.1.3 aduce si o veste proasta pentru utilizatorii de telefoane iPhone din lumea intreaga, iata ce nu reuseste compania Apple sa faca pentru clientii sai.

iOS 13.1.3 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa din pacate avem parte de o noua veste proasta pentru clientii care folosesc iPhone acum. In clipul video de mai sus puteti vedea in ce fel este afectata autonomia bateriei telefoanelor iPhone in iOS 13.1.3, iar vestile nu sunt chiar atat de grozave, iar asta pentru ca Apple nu a hotarat sa ne ofere ceea ce meritam pe telefoanele pe care le folosim.

iOS 13.1.3 nu are parte de vreo imbunatatire pentru autonomia bateriei pe telefoanele iPhone dupa instalare, iar asta pentru ca Apple nu s-a concentrat in vreun fel pe oferirea de schimbari bune pentru clientii sai. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, iOS 13.1.3 fie nu schimba absolut deloc autonomia bateriei telefoanelor iPhone, fie o reduce, desi cu foarte putin, dar diferentele sunt mici in ambele situatii.

iOS 13.1.3 si Noua Veste PROASTA pentru cei cu iPhone (VIDEO)

iOS 13.1.3 nu a fost gandit decat ca un update care sa imbunatateasca autonomia bateriei, iar din pacate acest lucru este foarte clar vizibil in rezultatele de care au parte telefoanele iPhone. Problema cea mai mare este ca unele modele de telefoane au avut substantial redusa autonomia bateriei dupa instalarea iOS 13, iar iOS 13.1.3 inca nu rezolva aceasta problema, desi cei de la Apple au promis ca iOS 13.1.2 ar trebui sa o faca.

iOS 13.1.3 ar putea sa va imbunatateasca substantial autonomia bateriei daca faceti instalarea printr-un restore, si nu printr-un update, iar asta pentru ca eliminarea tuturor setarilor vechi poate rezolva problemele. Desigur ca nici acest pas nu este 100% sigur in momentul de fata, dar daca nici in iOS 13.1.3 autonomia bateriei nu e buna pe iOS 13.1.3, atunci alta solutie decat aceasta nu prea aveti, din pacate.

iOS 13.1.3 poate fi instalat in momentul de fata pe oricare dintre iPhone, iPad, si iPod Touch-urile compatibile.