iPhone 11 DISTRUGE Huawei si Samsung FARA vreo Remuscare

iPhone 11 distruge Huawei si Samsung fara vreo remuscare, noile telefoane ale Apple avand parte de vanzari extrem de bune in aceasta perioada a anului.

iPhone 11 DISTRUGE Huawei Samsung

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max distrug toata concurenta in aceasta perioada fara vreo remuscare, si fara ca Huawei, Samsung, sa poata face ceva in legatura cu acest lucru in momentul de fata. Mai exact, seria de telefoane iPhone 11 se vinde atat de bine in aceasta perioada incat foarte multa lume este uimita de realizarea celor de la Apple dupa mai bine de un an de zile in care a “suferit” cu scaderi constante ale vanzarilor.

Seria iPhone 11 distruge toata concurenta in segmentul de telefoane premium, acolo unde se pare ca Apple nu are vreun concurent in momentul de fata, telefoanele sale fiind foarte greu de gasit in multe tari. Desi cei de la Huawei au anuntat recorduri de vanzari, in cazul lor e vorba de telefoane ieftine, in principal, peste doua treimi dintre vanzarile lor anuale fiind formate din modele ieftine, nu din cele premium, cum se intampla in cazul iPhone 11.

iPhone 11 DISTRUGE Huawei si Samsung FARA vreo Remuscare

iPhone 11 are un pret de vanzare foarte bun, iar iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au imbunatatite autonomia si camerele intr-o asemenea masura incat lumea le cauta cu mai mult interes fata de anul trecut. Am vazut zilele trecute cum cota de piata a iOS a crescut in principalele tari din Europa, dar si in alte zone de pe glob, iar asta se datoreaza vanzarilor bune ale seriei iPhone 11, Android inregistrand scaderi cam peste tot, exceptand China.

iPhone 11 este seria de telefoane de succes de care avea nevoie compania Apple cu un an inainte de a face o noua mare schimbare pentru produsele pe care le vinde, atat pe partea de design, cat si pe partea hardware. 2020 va fi un an foarte important pentru Apple, deoarece va implementa suport 5G, ar putea renunta la decupaj, si teoretic ar trebui sa faca schimbari mult mai mari decat cele pe care le vedem in seria iPhone 11.

iPhone 11 este un “hit”, va continua sa aiba vanzari foarte bune si pe final de an, insa ramane de vazut care va fi situatia sa la inceputul anului viitor, cand oamenii nu vor mai cauta sa cumpere smartphone-uri.