iPhone 11 se vinde FOARTE BINE in Europa, si NU Numai

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max inregistreaza vanzari surprinzator de bune in Europa, si nu numai, dar Apple are probleme mari in SUA.

iPhone 11 vinde BINE Europa

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max inregistreaza vanzari foarte bune in Europa, si nu numai, compania Apple avand parte de un succes surprinzator cu noile sale modele de telefoane. Conform celor de la Kantar, seria de telefoane iPhone 11 a ajutat compania Apple sa creasca cota de piata a iOS in toate cele 5 principale piete din Europa, cresterea afectand cota de piata a sistemului de operare Android, si nu numai.

iPhone 11 este telefonul care se vinde cel mai bine din intreaga serie, inregistrand cam jumatate dintre vanzari, dar asta e perfect normal, din moment ce este si cel mai ieftin dintre toate. O impartide pe modele nu exista in datele celor de la Kantar in momentul de fata, dar e clar ca seria iPhone 11 este in spatele cresterii cotei de piata pentru sistemul de operare iOS in Germania, Franta, Spania, Italia, si Marea Britanie.

iPhone 11 se vinde FOARTE BINE in Europa, si NU Numai

iPhone 11 vinde BINE Europa kantar

iPhone 11 ajuta Apple sa isi creasca vanzarile in aceste tari, dar cotele de piata ale iOS raman in continuare cu mult sub cele ale Android, care nicaieri nu are o cota de piata mai mica de 82%. Situatia nu e aceeasi si in Japonia, Australia, sau SUA, cotele de piata ale iOS acolo fiind de minim 36%, cu cresteri inregistrate in T3 2019 multumita lansarii seriei de telefoane iPhone 11, Apple reusind sa convinga clientii sa-i cumpere telefoanele.

iPhone 11 a inregistrat in China vanzari mai mult decat duble in comparatie cu ceea ce s-a intamplat cu seria iPhone XS, insa chiar si asa, cota de piata a iOS acolo a inregistrat o scadere. Acelasi lucru e valabil in mod surprinzator si in SUA, piata in care seria iPhone 11 se vinde deasemenea foarte bine, dar din pacate compania Apple inregistreaza si acolo  scadere cu 2% a cotei de piata.

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max sunt telefoane foarte bune, iar pentru cei de la Apple vor genera cu siguranta incasari foarte bune, dar nu in toate tarile de pe glob situatia e la fel de buna.