Vestea RCS & RDS pentru TOTI Romanii, ATENTIE la Acest Anunt

RCS & RDS are o veste grozava pentru toti romanii astazi, iata de ce trebuie sa fie toata lumea atenta la mesjaul pe care operatorul il are pentru utilizatori.

RCS & RDS promotie digi 4k

RCS & RDS are o veste foarte buna pentru toti romanii, nu doar clientii sai, si vorbim despre ceva ce are o perioada limitata de valabilitate, astfel ca trebuie sa va miscati foarte repede pentru a putea profita de oferta lor. Mai exact, in urmatoarele zile va expira oferta neasteptat de buna a celor de la RCS & RDS care le ofera clientilor posibilitatea de a profita de 4 luni de acces gratuit la Digi 4K daca activeaza extraoptiunea pana la 31 octombrie 2019.

RCS & RDS a pornit aceasta campanie de ceva vreme in Romania, iar ea urmeaza sa se apropie de final peste foarte putine zile, dupa care mai mult ca sigur nu va reaparea, avand in vedere cat de buna este. Oricine activeaza acum extraoptiunea Digi 4K a celor de la RCS & RDS beneficiaza de 4 luni de gratuitate in perioada de valabilitate a abonamentului pe care il activeaza, dupa care costul acesteia va fi de 5 LEI pe luna.

Vestea RCS & RDS pentru TOTI Romanii, ATENTIE la Acest Anunt

RCS & RDS a lansat postul Digi 4K cu ceva timp in urma, insa pana in momentul de fata nu a avut vreo oferta atat de buna pentru activarea sa, deci oricine e interesat de el ar trebui sa profite rapid. Digi 4K este un post tv pe care cei de la RCS & RDS l-au creat pentru a reda continut in format 4K pentru romani, fiind si primul de acest gen din tara noastra, insa din pacate nu stim deocamdata si cam cata lume il foloseste pe televizoare.

RCS & RDS difuzeaza pe acest post de televiziune foarte multe competitii sportive in momentul de fata, impreuna cu documentare, sau alte tipuri de continut 4K care este disponibil in momentul de fata. Totusi, pe Digi 4K se pune prioritate pe competitiile sportive, cei de la RCS & RDS avand meciuri de fotbal, curse de formula 1, si foarte multe alte tipuri de competitii sportive foarte atractive pentru foarte multi dintre clientii din Romania.

RCS & RDS vrea ca un numar cat mai mare de clienti romani, sau noi, sa activeze Digi 4K, si daca erati inca nesiguri daca ar trebui sa faceti asta, ei bine acum e momentul sa va hotarati.