RCS & RDS si DECIZIA foarte BUNA luata pentru Clientii Romani

RCS & RDS a luat o decizie foarte buna pentru toti clientii din Romania in cursul acestui an, iata cat de mari sunt beneficiile pentru cei care folosesc serviciile sale.

RCS & RDS decizia clienti

RCS & RDS a luat in cursul acestui an o decizie care se dovedeste a fi extrem de buna pentru toti clientii din Romania, chiar daca in momentul anuntarii sale erau foarte multi sceptici cu privire la utilitatea sa. Mai exact, cei de la RCS & RDS au luat decizia de a lansa o retea 5G in 2019 in ciuda faptului ca nu aveau licente pentru frecventele care vor fi oferite de catre statul roman pentru retelele bazate pe aceasta noua tehnologie de telecomunicatii.

RCS & RDS si-a lansat reteaua 5G folosind frecventele vechi pe care le avea deja pentru 4G, refuzand sa astepta ca autoritatile romane sa organizeze licitatia pentru noile frecvente, si decizia a fost una extrem de buna. Zilele trecute cei de la ANCOM au anuntat ca e posibil ca licitatia pentru frecventele retelelor 5G sa fie amanata din cauza problemelor politice din tara noastra, iar lucrurile par sa se indrepte spre aceasta finalitate.

RCS & RDS si DECIZIA foarte BUNA luata pentru Clientii Romani

RCS & RDS nu a asteptat ca autoritatile sa-si faca organizarea pentru a stabili procedurile pentru licitatia frecventelor 5G, sau lansarea retelelor, si a facut foarte bine, pentru ca situatia actuala e foarte proasta. Noul Guvern al Romaniei are sanse la fel de mari de a fi votat cum au sanse autostrazile noastre sa fie finalizate, deci decizia celor de la RCS & RDS de a-si face reteaua 5G in avans ii poate oferi un avantaj serios in fata concurentilor.

RCS & RDS nu a fost singurul operator care a facut asta, cei de la Vodafone luand o decizie similara, iar acm aceste companii sunt singurele care le pot oferi clientilor experienta 5G, chiar daca pe un numar limitat de telefoane. Deciziile lor se dovedesc a fi foarte bune in contextul in care retelele 5G au sanse tot mai mici sa fie lansate chiar de la inceputul anului 2020, cand operatorii vor putea folosi licentele, iar RCS & RDS ramane in avans.

RCS & RDS are o retea chiar mai extinsa decat cea a Vodafone, si continua sa o extinda, desi nu se stie efectiv cata lume foloseste in momentul de fata reteaua 5G a operatorului.