IMPACTUL pentru Clientii Romani al Vanzarii Telekom la Orange

Telekom va vinde catre Orange nu mai putin de 4.6 milioane de clienti romani in urmatoarele luni, iata ce impact va avea aceasta tranzactie pentru multi dintre ei.

telekom impact clienti vanzare orange

Telekom isi va vinde divizia de servicii fixe catre cei de la Orange, acest lucru pare “batut in cuie” in momentul de fata, iar asta pentru ca si statul roman a fost deja anuntat in legatura cu planul companiilor. In urma unor negocieri foarte lungi, Telekom isi va vinde divizia de servicii fixe catre cei de la Orange in urmatoarele luni, si va incasa o suma considerabila de bani, iar 4.6 milioane de romani vor ajunge sub “umbrela” altei companii.

Orange va prelua de la Telekom totul in ceea ce priveste divizia fixa, adica atat infrastructura din Romania, cat si clientii, iar pentru inceput clientii nu ar trebui sa resimta in vreun fel vanzarea operatorului. Desigur ca din acel punct Orange va incepe procesul de pregatire al tranzitiei clientilor de la sistemele Telekom in ale sale, dar si un proces de innoire a conpentru ca acesti noi clienti sa respecte termenii si conditiile de utilizare ale retelei sale.

IMPACTUL pentru Clientii Romani al Vanzarii Telekom la Orange

Telekom isi ofera serviciile in anumite conditii, iar Orange in altele, deci cei din urma vor incerca sa convinga oamenii sa semneze de buna voie noi contracte in lunile imediat urmatoare achizitiei. Vodafone face acelasi lucru cu clientii UPC, si a lansat o serie de oferte, iar pentru ca oamenii sa beneficieze de ele trebuie sa semneze contracte noi, Orange urmand a avea o strategie similara cu clientii pe care-i va cumpara de la Telekom in urmatoarele luni.

Orange nu va face schimbari importante imediat dupa finalizarea achizitiei, asa cum e normal, dar la un moment dat cei care au fost la Telekom vor trebui sa accepte contracte si oferte noi de la operator. Asta inseamna ca preturile serviciilor ar putea creste, iar unii dintre clientii Telekom care ajung la Orange ar putea pleca, insa totul depinde de felul in care compania isi va gandi ofertele, dar toti clientii vor resimti schimbarea intr-un fel, sau altul.

Telekom vrea sa scape cat mai rapid de Romania, mai mult ca sigur pierde si multi bani pentru ca-si vinde activele la initiativa sa, insa cei de la Orange sunt cu siguranta foarte bucurosi sa profite de oferta.