iPhone 12: Decizia FARA PRECEDENT Luata de compania Apple

iPhone 12 are luata o decizie fara precedent de catre compania Apple, iata ce au decis sa faca americanii pentru viitorul model de telefon foarte important.

iPhone 12 decizie apple

iPhone 12 va beneficia de o schimbare radicala implementata de catre compania Apple pentru toti clientii, si vorbim despre ceva ce toata lumea isi dorea sa aiba de foarte multa vreme. Mai exact, pentru iPhone 12 compania Apple va implementa un nou tip de ecran cu rata de refresh de 120 Hz, exact ce exista in tabletele iPad cu denumirea ProMotion, el fiind extrem de apreciat de catre utilizatori, iar upgrade-ul ajunge si in telefoane din 2020.

iPhone 12 a avut acum cateva luni anuntat un zvon conform caruia cei de la Apple ar vrea sa implementeze un ecran care are rata de refresh variabila de 60 Hz/120 Hz, deci e clar ca americanii testeaza acest lucru. E posibil ca ideea de a implementa un ecran cu rata de refresh de 120 Hz sa aiba legatura si cu implementarea de suport pentru Apple Pencil in iPhone 12, dar totul depinde de cum va putea Apple sa ofere aceasta tehnologie.

iPhone 12: Decizia FARA PRECEDENT Luata de compania Apple

iPhone 12 ar putea avea probleme cu autonomia bateriei daca Apple nu va gasi o solutie foarte buna de a creste rata de refresh, in iPad Pro totul find ajustat dinamic, in functie de continut, pentru ca autonomia sa nu fie afectata. Apple discuta cu LG si Samsung pentru a cumpara ecrane care sa-i permita sa ofere o asemenea rata de refresh pentru seria iPhone 12, insa procesul in sine este mult mai complex decat pare la o prima vedere.

„Sosirea 5G se bazează pe actualizări hardware pentru a sprijini aplicațiile și serviciile aferente. Se așteaptă ca mai multe smartphone-uri 5G să vină cu afișaje care oferă rate de actualizare ridicate care pot îmbunătăți experiența utilizatorului. Rămâne de văzut dacă Apple va lansa primul său iPhone 5G în 2020 sau va adopta afișaje cu rata de actualizare de 120Hz …”

iPhone 12 cu rata de refresh de 120 Hz doar isi va ajunge din urma concurenta, iar asta pentru ca Huawei foloseste deja asemenea ecrane, iar Samsung o va face incepand cu seria din primavara anului viitor. Apple are nevoie de un upgrade major pentru seria iPhone 12 astfel incat ea sa genereze anul viitor vanzari cel putin la fel de mari precum cele generate de catre seria pusa in vanzare anul acesta.

iPhone 12 va fi prezentat in toamna anului viitor de catre Apple, si va fi lansat la doua saptamani dupa prezentare, urmand a avea inclusiv suport 5G integrat de catre cei din Cupertino.