DE CE Samsung GALAXY S11 are IMPORTANTA CRUCIALA pentru Samsung

Samsung GALAXY S11 va avea o importanta cruciala in ceea priveste evolutia companiei pentru anul 2020, iata in ce situatie grava se afla compania acum.

Samsung GALAXY S11 IMPORTANTA CRUCIALA

Samsung GALAXY S11 este urmatorul mare smartphone pe care compania coreeana Samsung il pregateste pentru lansare in cursul urmatoarelor luni, iar importanta sa este una cruciala pentru viitorul sau. Samsung a confirmat in cursul noptii trecute ca in T3 2019 profitul sau a scazut cu 56%, in ciuda faptului ca Samsung GALAXY Note 10 a avut vanzari bune, iar Samsung GALAXY S11 trebuie sa aiba succes, altfel situatia va deveni si mai rea.

Samsung GALAXY S11 poate ajuta foarte mult compania Samsung sa isi creasca atat veniturile, cat si profitul, ceea ce compania chiar are nevoie in momentul de fata, avand in vedere dezastrul prin care trece. O scadere de 56% pentru profitul intregii companii este ceva extrem de serios, iar Samsung GALAXY Note 10 a mai redus impactul problemei, desi are importanta mai redusa decat un Samsung GALAXY S11, astfel ca lansarea din primavara e importanta.

DE CE Samsung GALAXY S11 are IMPORTANTA CRUCIALA pentru Samsung

Samsung GALAXY S11 vine cu foarte multe noutati importante pentru clientii din intreaga lume, insa avand in vedere ca Huawei P40 Pro va fi lansat tot atunci, el nu va avea parte de o lansare usoara. Samsung GALAXY S11 va trebui sa aiba schimbari cu adevarat majore pentru a putea fi peste concurenta in materie de vanzari cand va fi lansat, iar asta nu va fi chiar atat de usor de realizat de catre coreeni, desi au mare nevoie de asta.

Samsung GALAXY S11 poate sa ajute Samsung fie sa-si mai raduca scaderea dramatica a profitului din 2018, fie sa intre din nou pe crestere, asa cum Apple a reusit sa isi schimbe evolutia in vanzari multumita iPhone 11. Din ceea ce am aflat pana acum Samsung GALAXY S11 va fi lansat in patru versiuni anul viitor, ele fiind vandute la preturi complet variate, pentru cam toate categoriile de clienti care cumpara telefoane mobile.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie prezentat in data de 18 februarie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin martie, dar deocamdata n-a fost stabilit nimic 100% sigur.