Samsung GALAXY S11: AVANTAJ URIAS fata de Huawei P40 Pro, iPhone 11

Samsung GALAXY S11 va avea un avantaj faorte mare in comparatie cu Huawei P40 Pro si iPhone 11, iata ce schimbare importanta este pregatita de Samsung.


Samsung GALAXY S11 ddr5 huawei p40 pro iphone 11

Samsung GALAXY S11 are dezvaluit un avantaj urias in comparatie cu Huawei P40 Pro si iPhone 11, codul sursa al Android 10 folosit pe prototipuri ale acestor telefoane confirmand schimbarea majora pregatita de catre coreeni. Pentru inceput, se pare ca Samsung GALAXY S11 va folosi noi chip-uri Qualcomm Snapdragon 865 si Eyxnos 9830, care vin cu foarte multe imbunatatiri, dar si suport pentru noi tehnologii care aduc performante mai bune.

Samsung GALAXY S11 va avea integrat RAM DDR5 de catre compania Samsung, codul sursa al Android 10 confirmand ca aceste componente au fost implementate in prototipurile telefonului, aflate acum in proces de dezvoltare. Desi era asteptata inca de anul trecut implementarea modulelor RAM DDR5 in telefoanele din seria GALAXY S10, iata ca intr-un final schimbarea vine abia cu lansarea Samsung GALAXY S11, la multe luni dupa inceperea productiei acestor chip-uri.

Samsung GALAXY S11: AVANTAJ URIAS fata de Huawei P40 Pro, iPhone 11

Samsung GALAXY S11 va beneficia de un spor foarte mare in performantele memoriilor RAM multumita implementarea celor DDR5, dar consumul de energie este deasemenea redus odata cu folosirea acestei tehnologii. Imbunatatirile sunt foarte multe si foarte importante pentru modulele RAM DDR5 pregatite pentru Samsung GALAXY S11, iar combinate cu medii de stocare UFS 3.0, ele vor oferi performante foarte bune si pentru folosirea 5G.

Samsung GALAXY S11 avea nevoie de RAM DDR5 pentru a ajunge din urma iPhone 11 in ceea ce priveste performantele, dar si pentru a putea depasi Huawei P40 Pro, iar aceste noi chip-uri vor fi cu siguranta de mare ajutor. Desigur ca Samsung GALAXY S11 nu va oferi performante exceptionale in ciuda folosirii acestui chip, dar chiar si asa, vorbim despre o imbunatatire foarte mare in comparatie cu modelele lansate in primavara anului 2019.

Samsung GALAXY S11 este pregatit pentru a fi pus in vanzare in primavara anului 2020, insa ramane de vazut cam cate dintre toate aceste noutati vor si ramane in telefonul care va fi pus in vanzare atunci.