INOVATIA Samsung GALAXY S11 care va SPULBERA iPhone 11, Huawei P40 PRO

Samsung GALAXY S11 este pregatit de lansare cu o inovatie care va spulbera iPhone 11, sau Huawei P40 Pro, iata ce ar putea include telefonul nou.

Samsung GALAXY S11 INOVATIA SPULBERA iPhone 11 Huawei P40 PRO

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba integrata o inovatie de care nu mai vorbeste nimeni in momentul de fata, ea fiind atat de importanta incat va spulbera iPhone 11 si Huawei P40 Pro. Vorbim despre implementarea de baterii din grafen pentru Samsung GALAXY S11, un material care va permite atat cresterea capacitatii bateriilor, cat si a rezistentei in timp, dar si a vitezei de incarcare, deci intreaga experienta va fi substantial imbunatatita.

Samsung GALAXY S11 ar lasa cu mult in urma iPhone 11 si Huawei P40 Pro cu aceste baterii de grafen, putand marca inclusiv o premiera mondiala cu o inovatie asteptata de catre extrem de multa lume. Bateriile din grafen sunt in dezvoltare de multi ani de zile, insa Samsung pare sa fie compania care a gasit o solutie utilizabila in telefoane mobile, iar Samsung GALAXY S11 ar putea beneficia de ceva care l-ar aduce in atentia multor oameni.

INOVATIA Samsung GALAXY S11 care va SPULBERA iPhone 11, Huawei P40 PRO

Samsung GALAXY S11 are nevoie de autonomie mult mai buna pentru baterie dupa ce iPhone 11 Pro a distrus toate telefoanele din acest punct de vedere, iar Huawei P40 Pro va incerca cu siguranta sa il egaleze. Fara baterii din grafen, e greu de crezut ca Samsung GALAXY S11 poate egala iPhone 11 Pro in autonomia bateriei, fara a mai vorbi despre o posibila intrecere a sa, coreenii avand mari probleme din acest punct de vedere.

Samsung GALAXY S11 va avea chip-uri Exynos 9830 si Qualcomm Snapdragon 865, insa primul dintre ele face parte dintr-o serie care a generat mai multe probleme cu autonomia bateriei telefoanelor, decat altceva. Nu mi-as face mari sperante ca Samsung va gasi o solutie pentru a face noul chip Exynos mai eficient din punct de vedere energetic, astfel ca Samsung GALAXY S11 are nevoie de baterii din grafen pentru a fi egal cu iPhone 11 Pro.

Samsung GALAXY S11 este acum pregatit pentru lansare in primavara anului viitor, cu o posibila prezentare in 18 februarie, dar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin prima parte a lunii martie.