Samsung GALAXY S11: iata DE CE ia IAR Functii Noi din iPhone

Samsung GALAXY S11 va fi lansat anul viitor de catre compania Samsung, dar cu noi functii preluate din telefoanele iPhone, iata de ce e nevoita Samsung sa faca asta.

Samsung GALAXY S11 Functii Noi iPhone

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa preia iar o functie importanta de la iPhone, iar intregul internet a vuit zilele acestea de schimbarea foarte mare care este iar pregatita de catre coreeni pentru clienti. Vorbim despre faptul ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba integrat un sistem mai avansat de recunoastere faciala incepand de anul viitor, compania Samsung parand sa doreasca sa le ofere clientilor ceea ce Apple ofera de ani de zile in telefoane.

Samsung GALAXY S11 va avea o combinatie intre un sistem de recunoastere faciala si unul pentru citirea amprentelor, ceea ce in iPhone nu exista pentru ca Face ID e mai bun decat cititoarele de amprente. Dupa cum probabil stiati deja, Samsung a avut recent o problema foarte serioasa cu Samsung GALAXY S10, care putea fi deblocat de oricine daca o folie terta era aplicata pe ecran, iar in Samsung GALAXY S11 se pare ca securitatea este imbunatatita.

Samsung GALAXY S11: iata DE CE ia IAR Functii Noi din iPhone

Samsung GALAXY S11 are nevoie de un sistem de recunoastere faciala pentru ca Apple a pornit un trend cu Face ID, iar lumea pare sa prefere mai mult aceasta optiune decat scanarea amprentei pe ecran. Avand atat un sistem de recunoastere faciala, cat si citirea amprentei in Samsung GALAXY S11, compania Samsung se asigura ca ofera securitate avansata, asa cum exista in Huawei MATE 20 Pro, sau Huawei MATE 30 Pro de mai bine de un an de zile.

Samsung GALAXY S11 nu va avea totusi un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cele din iPhone 11 sau Huawei MATE 30 Pro, iar asta pentru ca nu va avea camere 3D, senzori cu infrarosu, sau cu laser. In aceasta idee, e foarte probabil ca Samsung GALAXY S11 sa nu ofere siguranta prea mare cu sistemul de recunoastere faciala, deci implicit sa nu poata fi folosit in locul cititorului de amprente, de exemplu.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in 2020 in nu mai putin de 4 versiuni, iar dupa cum se prezinta lucrurile acum, e foarte posibil sa fie prezentat in data de 18 februarie, si pus in vanzare undeva prin martie.