Black Friday 2019. REDUCERILE MARI au INCEPUT deja in Romania

Black Friday 2019. Reducerile mari au inceput deja in Romania, o varietate de magazine online avand promotii extrem de bune pentru clientii care sunt interesati.

Black Friday 2019 reducerile mari romania

Black Friday 2019. Reducerile mai au inceput deja in Romania, o varietate de magazine online avand promotii foarte bune pentru produsele pe care le au in momentul de fata la vanzare pentru clienti. Vorbim despre reduceri cu ocazia Black Friday 2019 care sunt oferite cu foarte mult timp inainte ca evenimentul de cumparaturi din Romania sa trebuiasca sa aiba loc, startul furat de catre unele magazine cam stricand ideea intregii campanii anuale.

Black Friday 2019. In momentul de fata, cei de la evoMAG au in aceasta pagina ofertele din prima lor runda, cu mii peste mii de reduceri pentru o gama foarte variata de oferte de care oricine poate profita. Conform celor de la evoMAG, reducerile disponibile pentru clientii din Romania cu ocazia Black Friday 2019 ajung pana la 86%, un procent foarte mare, dar care se aplica doar pentru produse care oricum au preturi mici in cadrul magazinului.

Black Friday 2019. REDUCERILE MARI au INCEPUT deja in Romania

Black Friday 2019. Si la Altex sunt de cateva zile reduceri foarte bune pentru cel putin la fel de multe produse, magazinul online avand, ca de obicei, o luna intreaga de promotii pentru clientii din Romania. Mediagalaxy, care apartine tot de Altex, are deasemenea reduceri foarte mari pentru Black Friday 2019, iar ele vor tine tot o luna de zile pentru ca sa isi gandesc aceste magazine online promotiile pe care le ofera pentru clientii din tara.

Black Friday 2019. Flanco este un alt foarte mare magazin online din Romania in care sunt deja reduceri disponibile, si aici situatia fiind similara precum in cazul celorlalte, iar asta pentru ca ei au tot o luna de oferte. Cel.ro a intrat in “hora” Black Friday 2019 deja cu reduceri in aceasta pagina pentru foarte multe produse, ideea fiind aceeasi precum la alte magazine online, adica oferte foarte bune, procente mari, dar totul e doar la inceput deocamdata.

Black Friday 2019. Separat de asta, mai toate magazinele online, si multe altele fizice, din Romania vor avea de 15 noiembrie reduceri pentru foarte multe produse, inclusiv cei de la eMAG, de la care toata lumea asteapta ofertele foarte mari.