eMAG Black Friday 2019: DATA REDUCERILOR Anuntata OFICIAL

eMAG Black Friday 2019 are data de desfasuare dezvaluita in mod oficial astazi, iata ziua in care vor fi oferite cele mai mari reduceri din an de magazin.

eMAG Black Friday 2019 data 15 noiembrie

eMAG Black Friday 2019 este cel mai mare si mai asteptat eveniment de reduceri din cursul anului 2019, si va fi organizat in aceasta pagina de catre cel mai mare magazin online din Romania. eMAG Black Friday 2019 a avut astazi dezvaluita si data la care vor fi oferite toate reducerile pentru clienti, astfel ca in ziua de 15 noiembrie va fi organizat intregul eveniment asteptat de milioane peste milioane de romani in momentul de fata.

eMAG Black Friday 2019 este organizat cu doar o zi mai devreme decat in cursul anului trecut, magazinul online organizand pana in 2018 evenimentul in penultima zi din luna noiembrie, doar ca in 2019 se pare ca e organizat fix la mijlocul lunii. Data aleasa pentru eMAG Black Friday 2019 are legatura directa cu faptul ca magazinul online vrea sa livreze comenzile cat se poate de repede inainte de luna decembrie, pentru a mai lua niste bani de la clienti cu reducerile de atunci.

eMAG Black Friday 2019 este organizat si mai devreme decat in 2018 pentru ca exista probleme foarte mari cu livrarile de produse in Romania, firmele de curierat fiind complet depasit de numarul mare de comenzi din fiecare an. Pentru eMAG Black Friday 2019 vor fi pregatite cu siguranta milioane de oferte pentru clientii romani, iar impreuna cu acest magazin vor fi organizate evenimente mari de reduceri si la alte magazine online din tara.

eMAG Black Friday 2019: DATA REDUCERILOR Anuntata OFICIAL

eMAG Black Friday 2019 nu e tocmai unul traditional, iar asta pentru ca in mod normal evenimentele de Black Friday se organizeaza in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, dar nu si acum, in aceasta pagina. eMAG Black Friday 2019 organizat la mijloc de luna noiembrie are la baza si motivatia faptului ca pe 10 noiembrie se organizeaza primul tur de alegeri prezidentiale, iar pe 24 noiembrie al doilea.

eMAG Black Friday 2019 este asteptat sa genereze pentru magazinul online si vanzari de peste 100 de milioane de euro intr-o singura zi, anul trecut fiind atinsa aceasta cifra de catre magazin, fara probleme. Atunci s-a inregistrat o crestere de 28% a vanzarilor pentru magazin, iar pentru eMAG Black Friday 2019 se asteapta probabil sa se atinga vanzari de 120 – 130 de milioane de euro intr-o singura zi, dar n-au fost oferite detalii.

eMAG Black Friday 2019 va aduce si cele mai mici preturi din anul 2019 pentru peste 90% dintre produsele care vor fi vandute in oferta in cadrul acestei zile speciale din an. Anul trecut ceea ce s-a vandut la acest magazin a fost cu 15% mai ieftin decat la concurenta, iar pentru eMAG Black Friday 2019 este asteptat sa se intample ceva similar, asta daca nu cumva reducerile vor fi chiar mai mari decat atat.