iOS 13.3 REZOLVA o PROBLEMA foarte MARE Adusa de iOS 13.2

iOS 13.3 rezolva o problema foarte mare adusa de catre iOS 13.2 pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iata ce a reparat in sfarsit Apple pentru clientii sai.

iOS 13.3 rezolva problema ios 13.2

iOS 13.3 a fost lansat aseara in versiunea beta 1 de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar in urma primelor instalari si teste, se pare ca actualizarea rezolva o problema mare a iOS 13.2. Stiti de saptamana trecuta ca iOS 13.2 a adus o problema uriasa cu multitasking-ul, utilizatorii neputand sa isi tina aplicatiile deschise in fundal in timp ce-si folosesc iDevice-urile, dar iOS 13.3 rezolva problema per total.

iOS 13.3 le va permite din nou utilizatorilor iPhone, iPad, iPod Touch sa aiba salvate datele in aplicatiile pe care le folosesc in viata de zi cu zi, acest proces fiind extrem de important pentru experienta de utilizare. Foarte multi utilizatori s-au plans ca iOS 13.2 impiedica reluarea vizualizarii de clipuri video in aplicatii fara reincarcarea totala a lor, ca Safari reincarca toate paginile lasate deschise in fundal, etc, iar iOS 13.3 readuce situatia la normal.

iOS 13.3 REZOLVA o PROBLEMA foarte MARE Adusa de iOS 13.2

iOS 13.3 nu are in lista de schimbari publicata de catre compania Apple vreo mentiune cu privire la aceasta modificare, deci Apple refuza sa recunoasca in mod oficial faptul ca ea exista, dar macar o rezolva. iOS 13.3 ar trebui sa anuleze modificarile pe care iOS 13.2 le-a adus pentru multitasking, insa din ceea ce spune acum lumea, lucrurile nu stau la fel ca in iOS 13.1.3, ci sunt doar putin imbunatatite in iOS 13.3 pentru a nu fi la fel de rele ca acum.

iOS 13.3 ar trebui sa readuca iPhone, iPad, iPod Touch-urile la un nivel normal de utilizare pentru toata lumea, foarte multe modele fiind afectate in iOS 13.2 de problema multitasking-ului, inclusiv cele lansate chiar si anul trecut. Mai ciudat e ca inclusiv tablete iPad cu 6 GB RAM au probleme cu multitasking-ul in iOS 13.2, iar asta in ciuda cantitatii foarte mari de memorie, dar iOS 13.3 ar trebui sa permita iar folosirea lor in mod normal.

iOS 13.3 este disponibil abia in prima versiune beta, iar in baza modului in care Apple isi testeaza actualizarile, versiunea finala ar trebui sa fie lansata undeva prin cursul lunii decembrie pentru toata lumea.