SURPRIZA din Samsung GALAXY S11 INSPIRATA direct de la NASA

Samsung GALAXY S11 are o surpriza foarte importanta inspirata direct de la NASA, iata ce pregateste compania Samsung pentru clientii din toata lumea.

surpriza samsung galaxy s11 nasa

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba parte de o serie de schimbari importante pentru anul viitor, iar pentru ca procesul de dezvoltare a intrat in faza de testare a prototipurilor, incep sa apara si dezvaluirile. Poate cea mai mare schimbare pentru Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie oferita pentru camera telefonului, iar astazi vorbim despre ceva care este inspirat direct de la NASA, si sugereaza o modificare majora pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S11 are sugerat faptul ca pentru noua sa camera cvadrupla va fi implementat si un senzor de imagine telephoto periscop, numele de cod al telefonului fiind Hubble, adica binecunoscutul telescop spatial al NASA. Anul trecut cei de la Samsung au cumparat o companie care a dezvoltat un senzor de imagine cu zoom optic de pana 5X, folosit deja in telefoanele OPPO, iar lumea se intreba cand va ajunge in telefoanele coreenilor, dar Samsung GALAXY S11 il va avea.

SURPRIZA din Samsung GALAXY S11 INSPIRATA direct de la NASA

Samsung GALAXY S11 cu zoom optic de pana la 5X, sau hibrid de pana la 10X, este complet posibil, iar asta deoarece tehnologia dezvoltata de acea companie ofera fix aceasta functionalitate pentru camerele telefoanelor. Hubble este un nume de cod foarte potrivit pentru Samsung GALAXY S11 din moment ce NASA foloseste telescopul pentru a vedea la distante mari in univers, iar telefonul coreenilor, va oferi acelasi lucru pe Pamant pentru poze.

Samsung GALAXY S11 ar urma deasemenea sa aiba si un senzor de imagine principal de 108 megapixeli, sau cel putin exista prototipuri in care acesta este testat de catre companie. Separat de asta, Samsung GALAXY S11 va veni si cu multe alte schimbari foarte interesante, coreenii dorind sa ajunga din urma iPhone 11 si sa depaseasca Huawei P40 Pro, principalul lor competitor in primavara anului viitor.

Samsung GALAXY S11 va fi anuntat si lansat in primavara, dar exista o sansa ca el sa fie chiar mai scump decat modelul de anul acesta, mai ales daca va avea si 5G integrat din fabrica.