DECIZIA Samsung GALAXY S11 IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Samsung GALAXY S11 are parte de o decizie foarte importanta luata de catre compania Samsung, iata ce se intampla pentru clientii din intreaga lume astazi.

Samsung GALAXY S11 decizia importanta clienti

Samsung GALAXY S11 este unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane Android ale momentului, iar asta in conditiile in care inca ne despart multe luni de momentul in care va fi pus in distributie. Pentru Samsung GALAXY S11 a fost luata o decizie foarte importanta recent, compania coreeana incepand sa dezvolte versiunea Android 10 care va fi folosita in noul model de telefon care va ajunge la clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY S11 are Android 10 dezvoltat cu foarte mult timp inainte de lansarea oficiala, iar asta pentru ca are nevoie de o serie de modificari speciale care vor permite implementarea functiilor necesare functionarii sale. Asta inseamna ca Samsung GALAXY S11 are nevoie de cateva luni bune de testare cu noua versiune a Android 10 inainte ca actualizarea sa fie lansata in mod public pentru utilizatorii din lumea intreaga.

DECIZIA Samsung GALAXY S11 IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Samsung galaxy S11 dezvoltare Android 10

Samsung GALAXY S11 trece prin acelasi proces prin care trec toate modelele de telefoane care sunt lansate in lumea intreaga in fiecare an, deci initierea proesului de dezvoltare a Android 10 nu este ceva neobisnuit. Pe de alta parte, inceperea testarii Android 10 pentru Samsung GALAXY S11 este un prim pas in a afla mai multe cu privire la noutatile foarte importante care vor fi oferite pentru noul model de smartphone incepand din 2020.

Samsung GALAXY S11 are deja cateva noutati anuntate, mai exact chip-urile Exynos 9830 si Qualcomm Snapdragon 865, plus o posibila camera de 108 megapixeli, ceva ce i-ar oferi un adevarat avantaj in fata competitorilor sai. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba inclusiv RAM DDR5 implementat, impreuna cu o baterie de capacitate mult mai mare, medii de stocare mai rapide, un ecran mai performant, si inteligenta artificiala mai buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat in data de 18 februarie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, desi deocamdata nu exista o data clara la care va avea loc aceasta conferinta.