RCS & RDS Ramane cu un MARE DEZAVANTAJ in fata Orange, Vodafone

RCS & RDS ramane cu un foarte mare dezavantaj in fata Orange si Vodafone, operatorul de telecomunicatii incercand fara succes sa tina pasul cu concurenta.

RCS & RDS DEZAVANTAJ Orange Vodafone

RCS & RDS a lansat a doua retea 5G din Romania in cursul acestei veri, la foarte putin timp in urma celor de la Vodafone, si la preturi mult mai mici, iar dupa lansarea facuta de catre Orange ramane cu cea mai ieftina retea 5G din tara. RCS & RDS are nu doar cea mai ieftina retea 5G din tara, insa si cea mai extinsa, avand statii 5G in mai multe locatii decat Vodafone, sau Orange, iar asta ii ofera un avantaj teoretic in fata lor.

RCS & RDS are avantaje in ceea ce priveste acoperirea, deocamdata, si pretul, dar in fata Orange si Vodafone ramane cu un foarte mare dezavantaj, calitatea retelei de care se pot bucura clientii care o aleg. RCS & RDS a demonstrat viteze de pana la aproape 700 Mbps pentru reteaua sa 5G din Romania, sub cele ale Vodafone, si aproape la jumatate fata de cele promis de catre Orange, diferenta de pret la abonamente vazandu-se foarte clar aici.

RCS & RDS Ramane cu un MARE DEZAVANTAJ in fata Orange, Vodafone

RCS & RDS are doua mari avantaje fata de Orange si Vodafone, dar si un foarte mare dezavantaj, iar pe masura ce lunile vor trece, va ramane exact ca si in trecut, cu avantajul pretului, dar nu neaparat si al calitatii serviciilor. Orange si Vodafone au avut intotdeauna preturi mai mari decat cei de la RCS & RDS, iar asta pentru ca au si servicii de calitate mult mai buna, situatia urmand a ramane neschimbata si in ceea ce priveste revolutia 5G.

RCS & RDS investeste foarte mult in reteaua 5G, si o ofera inclusiv pentru cei care nu au multi bani la dispozitie pentru a se bucura de cele mai noi evolutii tehnologice, ceea ce este absolut necesar pentru o tara ca Romania. Este usor de crezut ca RCS & RDS nu va putea oferi aceleasi viteze 5G precum Orange si Vodafone pentru clientii din Romania, iar asta vedem inclusiv la 3G si 4G, dar si pretul ramane cu mult sub cele ale competitorilor.

RCS & RDS a uimit cu lansarea 5G, uimeste in continuare cu acoperirea si pretul foarte mic, dar ramane de vazut daca in final va reusi sa-si ajunga din urma concurenta si pe partea de performante.

1 COMENTARIU