Samsung GALAXY S11 va COPIA functia SPECTACULOASA a Huawei P30 Pro

Samsung Galaxy S11 va copia o functie spectaculoasa din Huawei P30 Pro, aducand ceva ce alte telefoane mobile nu ofera pentru clienti in momentul de fata.

Samsung Galaxy S11 space zoom

Samsung Galaxy S11 va copia o functie spectaculoasa lansata in premiera cu Huawei P30 Pro, iar asta pentru ca, din cate se pare, oamenii chiar ar avea nevoie de asemenea functii in propriile telefoane. Mai exact, vorbim despre o noua functie numita “Space Zoom” a carei denumire a fost inregistrata ca marca de catre coreeni, iar din cate se pare Samsung Galaxy S11 ar urma sa o aduca pentru clientii care doresc sa il cumpere.

Samsung Galaxy S11 ar putea face poze cu “zoom spatial” pentru cerul instelat, asa cum Huawei P30 Pro poate face poze cu luna, totul fiind posibil la telefonul chinezilor multumita unui zoom hibrid de pana la 50X. Pentru Samsung Galaxy S11 este zvonita implementarea unei noi camere cu zoom hibrid de pana la 10X, deci adaugand si un zoom digital, acesta putand fi extins la 50X pentru a egala ceea ce ofera Huawei.

Samsung Galaxy S11 va COPIA functia SPECTACULOASA a Huawei P30 Pro

Samsung Galaxy S11 space zoom marca

Samsung Galaxy S11 este in centrul multor zvonuri privind imbunatarile pe care ar urma sa le ofere pentru camera, iar aceasta marca inregistrata in Europa nu face altceva decat sa confirme planurile coreenilor. Desigur ca nu exista detalii cu privire la aceasta functie deocamdata, insa pe masura ce ne vom apropia de lansarea Samsung Galaxy S11, vor aparea cu siguranta si informatii cu privire la felul in care ea va putea fi folosita.

Samsung Galaxy S11 are nevoie de functii speciale care sa il scoata in evidenta in fata competitorilor, iar daca s-a luat decizia de a implementa aceasta schimbare, atunci e clar ca ea este populara. Nu e sigur daca Samsung Galaxy S11 va copia totul precum la Huawei P30 Pro, adica si sistemul care modifica poze preexistente pentru a pacali utilizatorii ca de fapt fac poze cu luna, dar n-ar fi nici asta exclus.

Samsung Galaxy S11 va avea in primavara anului viitor o lupta dura cu un alt telefon de la chinezi, Huawei P40 Pro, iar pentru acela e posibil sa fie oferita o functie care sa ii faca poze planetei Marte.