Samsung GALAXY S10: Vestea GROAVA pentru TOATE Telefoanele

Samsung GALAXY S10 are parte de o veste grozava, compania Samsung facand un anunt complet neasteptat pentru toate telefoanele clientilor din intreaga lume.

Samsung GALAXY S10 Vestea GROAVA Telefoanele

Samsung GALAXY S10 are o veste grozava anuntata astazi chiar de catre compania Samsung, coreenii dorind sa le ofere clientilor din intreaga lume ceva ce nu credeau ca vor primi vreodata in dispozitive. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansate o serie de functii care au fost lansate pentru Samsung GALAXY NOTE 10, si care in mod normal n-ar fi trebuit sa ajunga in aceste modele mai vechi, dar iata ca ajung.

Samsung GALAXY S10 cautare galerie

Samsung GALAXY S10 a avut in ultimele luni implementate o serie de functii pe care compania Samsung le-a oferit pentru modelul din vara, iar asta continua, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Samsung GALAXY S10 urmeaza sa beneficieze de noi functii multumedia inteligente, dar si de o serie de functii care au menirea de a imbunatati functionalitatea Wi-Fi pe telefoane, deci multa lume se va bucura de un upgrade mare.

Samsung GALAXY S10: Vestea GROAVA pentru TOATE Telefoanele

Samsung GALAXY S10 media dispozitive

Samsung GALAXY S10 le va permite utilizatorilor sa caute poze in aplicatia pentru galeria foto doar in baza de cuvinte cheie, ceva ce pentru iOS si iPhone exista de vreo 2 – 3 ani de zile. Samsung GALAXY S10 va permite deasemenea descoperirea mult mai usoara de melodii, filme, sau show-uri TV direct din sistemul integrat de cautare, acesta afisand inclusiv mai multe recomandari pentru continut, ceea ce simplifica descoperirea sa.

Samsung GALAXY S10 hospot inteligent

Samsung GALAXY S10 are un nou mediu pentru controlarea dispozitivelor media, dar si Hotspot automat care permite transformarea telefoanelor in hub-uri Wi-Fi pentru partajarea conexiunilor de internet. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S10 va oferi posibilitatea de a modifica orice fel de clipuri video fara a mai folosi S Pen, iar multumita modificarilor pentru DeX, clipurile video pot fi transformate mai usor in unele dinamice de pe PC.

Samsung GALAXY S10 va avea toate aceste imbunatatiri semnificative oferite multumita unei actualizari majore pe care compania Samsung a anuntat-o pentru lansare astazi pentru telefoanele din intreaga lume.