Apple face o Schimbare MARE pentru iPad Pro in 2020

Apple face o Schimbare MARE pentru iPad Pro in 2020

Apple pregateste o noua schimbare surpriza si foarte importanta pentru tabletele iPad Pro pe care le va lansa in cursul anului 2020 pentru clienti. Mai exact, conform unor noi detalii aparute in cursul acestei zile, iPad Pro urmeaza sa aiba o camera cu doi senzori de imagine unul ToF fiind adaugat.

Stiam de ceva vreme ca iPad Pro va avea un senzor de imagine ToF implementat de catre cei de la Apple, insa acum aflam si cum ajunge. Se pare ca Apple nu va merge pe directia clasica, adica trei senzori de imagine si unul ToF, ci renunta la unul telephoto pentru iPad Pro si apeleaza la cel ToF.

iPad Pro va avea prin acest senzor ToF noi functii pentru realitate augmentata, ceea ce este o veste grozava pentru toata lumea, dar multi dintre noi stiam deja asta. Se pare ca Apple vrea sa integreze si suport 5G in noile sale tablete, astfel ca urmeaza sa avem parte de un upgrade neasteptat de bun.

Apple ar vrea ca viitoarele modele ale iPad Pro sa fie lansate in prima parte a anului viitor pentru clienti, insa deocamdata nu se stie chiar atat de clar cam cand.