Facebook LANSEAZA Functia ASTEPTATA de TOTI Utilizatorii

Facebook a anuntat intr-un final ca lanseaza functia asteptata de catre toti utilizatorii cu telefoane, iata ce vei vedea foarte curand in aplicatia pe care o folosesti.

Facebook functie asteptata

Facebook a decis intr-un final sa lanseze functia asteptata de catre toti utilizatorii aplicatiei de mesagerie, ceva ce ar fi trebuit sa avem de la platforma inca de acum foarte mult timp. Facebook a decis sa lanseze intr-un final pentru toata lumea functia care permite reorganizarea barei de scurtaturi din partea inferioara a interfetei aplicatiei, iar asta dupa ce foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca nu tot ceea ce e pus acolo e chiar atat de util.

Facebook a inceput sa testeze acum ceva vreme functia aceasta care permite reorganizarea scurtautrilor din aplicatie, iar multa lume a inceput sa o vada acum cateva saptamani, dar acum e distribuita la nivel global. Totul incepe cu o notificare precum cea de mai jos, compania Facebook anuntand prin intermediul sau ca functia este disponibila, si ca utilizatorii au un meniu de setari prin care pot controla tot ceea ce face ea.

Facebook LANSEAZA Functia ASTEPTATA de TOTI Utilizatorii

Facebook optiuni scurtaturi

Facebook permite mai apoi accesarea acelui meniu de setari pentru a permite reorganizarea scurtaturilor din acea zona a aplicatiei, astfel incat toti utilizatorii sa poata avea afisate acolo doar scurtaturile de care au nevoie. Miscarea este una destul de neobisnuita pentru Facebook, care le-a tot impus oamenilor doar ceea ce a vrut ea, insa iata ca intr-un final le ofera si schimbari mai bune de care toti sa se poata bucura.

Facebook reorganizare scurtaturi

Facebook spune ca modificarea este facuta pentru a ajuta oamenii sa aiba acces mult mai usor la sectiunile dorite, si sa scape de unele dintre notificarile din sectiunile aplicatiei care li se par a fi complet inutile. Din nou, vorbim despre ceva neobisnuit pentru Facebook, care in mod normal ii forta pe oameni sa vada doar ceea ce vrea ea, iar dincolo de asta nimic nu prea mai conta pentru compania americana.

Facebook spune ca noile optiuni sunt distribuite chiar acum la nivel global, dar e posibil sa mai fie nevoie de cateva zile pana cand ele vor aparea inclusiv in aplicatia din telefoanele voastre.