Facebook: AVERTIZAREA venita de la Co-fondatorul WhatsApp

Facebook este in centrul unei avertizari foarte importante venita de la co-fondatorul platforme WhatsApp, iata ce le cere acesta oamenilor din toata lumea.

Facebook avertizare co-fondator whatsapp

Facebook este cea mai mare companie care detine servicii de socializare, undeva la peste 3 – 4 miliarde de oameni folosind lunar cel putin una dintre platformele pe care americanii le-au creat, sau cumparat. Printre ele se afla si WhatsApp, o aplicatie de mesagerie care a fost cumparata de catre Facebook cu 19 miliarde de dolari, insa ceea ce a facut cu ea dupa achizitie i-a cam suparat pe co-fondatorii ei, care au plecat foarte nervosi in 2018.

Facebook este in centrul unei noi avertizari facute de catre Brian Acton, unul dintre co-fondatorii WhatsApp, el recomandandu-le incontinuare oamenilor sa isi stearga cat se poate de repede contul din reteaua de socializare. Avertizarea este o reiterare a unui mesaj publicat de catre Action acum cateva luni bune, cand a decis sa plece de la Facebook pentru a crea fundatia care detine Signal, o aplicatie de mesagerie care este complet criptata.

Facebook: AVERTIZAREA venita de la Co-fondatorul WhatsApp

Facebook a fost parasita de catre ambii co-fondatori ai WhatsApp din cauza ideilor pe care americanii le aveau vis-a-vis de directia in care trebuia sa mearga platforma, ei dorind sa implementeze reclame peste tot. Aceasta strategie nu a fost absolut deloc pe placul co-fondatorilor WhatsApp, astfel ca ambii au plecat de la Facebook recomandandu-le oamenilor sa renunte la reteaua de socializare, iar acum revin cu aceasta avertizare importanta.

“La vremea respectivă, au existat presiuni asupra Facebook. Am fost ca, poate este timpul. Dar atunci mi-am dat seama de un defect fatal pe Facebook, că nu au pietre de mormânt. Când dispari, dispari. Așa că mi-am lăsat piatra de mormânt pe Twitter. Pentru mine, era mult mai public și mai vizibil.”

Facebook a fost in 2018 in multiple randuri implicata in scandaluri extrem de importante, datele a sute peste sute de milioane de oameni fiind accesate in mod neautorizat de catre terte persoane si companii. Facebook nu s-a obosit vreodata sa raspunda in fata acestor acuzatii venite de la oamenii pe care i-a transformat in miliardari, insa asta conteaza mai putin deoarece toata lumea stie ca ei au foarte mare dreptate in tot ceea ce spun.

Facebook este o companie cu multe servicii care nu sunt tocmai ceea ce ar trebui sa fie, si care nu protejeaza datele oamenilor, asa ca poate ca n-ar fi o idee rea sa renuntati la serviciile lor.