BLACK FRIDAY 2019. GHID ANPC cu AVERTIZARI pentru TOTI Romanii

BLACK FRIDAY 2019. ANPC a creat un ghid special cu avertizari pentru clientii din Romania care vor sa profite de ofertele care sunt disponibile in tara acum.

black friday 2019 ghid anpc avertizari romani

BLACK FRIDAY 2019 a inceput in mod oficial in Romania, foarte multe magazine online avand in momentul de fata reduceri pentru milioane de produse, insa marele eveniment va avea loc in aceasta pagina, organizat de eMAG. Inainte ca asta sa se intample, va aduc in atentie un ghid pentru BLACK FRIDAY 2019 care a fost facut de catre cei de la ANPC pentru a-i avertiza pe consumatorii romani in legatura cu pericolele la care se supun.

ANPC stie ca magazinele online din Romania incearca prin orice metode sa-si pacaleasca toti clientii, astfel ca s-a gandit ca ar fi bine ca romanii sa stie cum sa se fereasca de tepe, si ce sa faca daca le intalnesc de BLACK FRIDAY 2019. In primul rand, cei de la ANPC spun ca orice reducere oferita intr-o campanie de tipul BLACK FRIDAY 2019 ar trebui sa fie facuta pentru cel mai mic pret al produsului din ultimele 30 de zile, nu la o valoare aleasa aleator de magazin.

BLACK FRIDAY 2019. GHID ANPC cu AVERTIZARI pentru TOTI Romanii

BLACK FRIDAY 2019 are deasemenea emisa si o avertizare importanta de catre cei de la ANPC cu privire la anularea comenzilor online, iar infograficul de mai sus ar trebui sa puna toti romanii in garda cu privire la el. Important de retinut este ca orice produs comandat online de BLACK FRIDAY 2019, sau in orice alta situatie, poate fi returnat in termen de 14 zile de la momentul achizitiei fara vreun motiv anume, banii trebuind returnati in 14 zile de la notificarea magazinului.

ANPC spune ca atunci cand comandati ceva online, fie ca e de BLACK FRIDAY 2019, sau cu alta ocazie, aveti dreptul de a verifica acel colet venit prin curier, si daca produsul e deteriorat, magazinul suporta inlocuirea sa. Cei de la ANPC ofera si cateva explicatii foarte interesante cu privire la garantie si conditiile in care putem benficia de ea, indiferent ca e vorba despre un produs cumparat de BLACK FRIDAY 2019, sau cu alta ocazie.

BLACK FRIDAY 2019 este cel mai important eveniment de reduceri al acestui an, si doar la eMAG sunt 3.5 milioane de produse la pret redus, astfel ca toata lumea va avea ce sa cumpere in urmatoarele zile.