iOS 13.3 vine cu o SCHIMBARE foarte BUNA pentru iPhone, iPad

iOS 13.3 vine cu o schimbare foarte buna pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iata ce a facut foarte bun compania Apple pentru toata lumea chiar acum.

iOS 13.3 a fost lansat aseara de catre compania Apple in versiunea beta 2, iar vestile bune continua sa vina pentru cei care au iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata si folosesc sistemul de operare al Apple. Mai exact, iOS 13.3 continua sa ofere performantele foarte bune cu care s-a obisnuit toata lumea de la iDevice-urile lor, dar asta chiar si in comparatie cu iOS 13.2.2, lansat saptamana trecuta de catre cei de la Apple.

iOS 13.3 pare, in clipul video de mai sus, sa ofere performante cel putin la fel de bune precum iOS 13.2.2, in anumite cazuri reusind chiar sa depaseasca versiunea publica a sistemului de operare. iOS 13.3 a avut inclusiv in versiunea beta 1 parte de performante chiar mai bune decat in iOS 13.2.2, ceea ce in mod normal nu se intampla pentru actualizarile oferite de catre cei de la Apple, insa iata ca lucrurile merg in directia buna.

iOS 13.3 vine cu o SCHIMBARE foarte BUNA pentru iPhone, iPad

iOS 13.3 nu a fost gandit de catre compania Apple pentru a rezolva probleme de performante, sau pentru a le imbunatati pe cele existente, insa iata ca acest lucru se intampla, si totul vine ca o veste foarte buna. iOS 13.3 va face iDevice-urile usor mai rapide pentru utilizatorii din lumea intreaga, sau cel putin asta ne spun prima si a doua versiune beta ale sistemului de operare, dar Apple poate modifica lucrurile si in rau in viitor.

iOS 13.3 aduce rezolvari pentru o serie de probleme foarte importante ale sistemului de operare, compania Apple dorind sa le ofere clientilor sai doar cele mai bune motive sa faca tot timpul upgrade. Din pacate nu ii iese chiar tot timpul aceasta lupta pe care o duce pentru a-si tine sistemul de operare mereu actualizat, asa ca trebuie sa speram ca iOS 13.3 sa nu aiba probleme in versiunea finala pregatita de catre Apple.

3 COMENTARII

  1. Știți cumva dacă această versiune se poate instala pe curat în windows prin iTunes? Mă gândesc că performanța este superioară

  2. Am vrut să testez. Să văd îmbunătățiri.. Am zis că una este să trec direct de la versiunea veche la aceasta printr-un profil instalat pe telefon. Și alta este să fie pus pe curat