Samsung dezvolta un NOU Telefon cum NU a mai LANSAT pana Acum

Samsung dezvolta un nou model de telefon cum nu ai mai vazut pana in momentul de fata de la companie, iata ce urmeaza sa ajunga la clientii din toata lumea.

samsung telefon ecran

Samsung dezvolta un nou model de telefon cum nu ai mai vazut pana in momentul de fata de la compania coreeana, ea avand curajul de a aduce pentru clienti un produs foarte interesant. Mai exact, puteti vedea mai jos ca vorbim despre un nou model de telefon de la Samsung care are un ecran ce acopera toate marginile carcasei, o schimbare foarte curajoasa pentru orice producator, insa e imbucurator sa vedem ca si coreenii vor sa faca asa ceva.

Ecranul gandit de catre cei de la Samsung pentru acest nou model de telefon ar acoperi marginile laterale ale carcasei pentru a elimina necesitatea implementarii de butoane fizice pentru controlarea interfetei. Interesant este ca exista si o camera frontala pentru acest telefon, insa desigur ca ea este montata sub ecran, ceva ce foarte multa lume asteapta de ceva vreme pentru produsele coreenilor, dar ceva ce inca nu este oferit de catre ei.

Samsung vrea sa faca un telefon cu ecran uluitor

samsung telefon ecran carcasa

Samsung nu e prima companie care a gandit design-uri de acest gen pentru telefoanele mobile, cei de la Apple avand un plan similar pentru telefoane, dar deocamdata tot sub forma de concept, si nimic mai mult, din pacate. Unii producatori din China au idei similare, iar Xiaomi Mi Mix Alpha este un exemplu foarte bun in acest sens, insa cum acel prototip de telefon va fi vandut la cu 2800 de dolari, e clar ca ideile bune nu sunt neaparat si ieftine.

Din moment ce Xiaomi are un asemenea dispozitiv, cei de la Samsung au dorit cel mai probabil sa nu ramana in urma, astfel ca inregistreaza brevete de inventie proprii care sa arate ca inginerii sai se gandesc la dispozitive similare. Interesant va fi sa vedem ce anume va fi afisat pe ecranul din carcasa, iar asta pentru ca la Xiaomi el e folosit pentru selfie-uri, insa daca Samsung are o camera frontala in ecran, in spatele ar trebui sa afiseze cu totul altceva.

Samsung este, spre deosebire de Xiaomi, mult mai departe de a lansa un telefon care are ecran ce-i inconjoara carcasa, insa daca aceasta idee va deveni populara, atunci si-ar putea accelera procesul de dezvoltare.