Xiaomi Mi Mix Alpha Unboxing Prezinta Telefonul de 2800 de Dolari (VIDEO)

Xiaomi Mi Mix Alpha apare intr-un prim unboxing care ne arata pe ce vor plati entuziastii nu mai putin de 2800 de dolari pentru a iesi in evidenta.

Xiaomi Mi Mix Alpha este un inceput pentru revolutia telefoanelor mobile, noul smartphone al companiei chinezesti venind cu un ecran cum nu am mai vazut pana acum, dar si cu un pret pe masura. Xiaomi Mi Mix Alpha este prezentat in clipul video de mai sus intr-un prim unboxing inainte de a fi lansat pentru un numar foarte limitat de clienti la pretul de 2800 de dolari, unul urias indiferent despre ce fel de smartphone vorbim.

Xiaomi Mi Mix Alpha este deocamdata un telefon concept, adica o idee care este pusa in practica si lansata intr-o versiune beta, deci e de asteptat ca experienta sa nu fie una extraordinara, in ciuda pretului. Principalele probleme pot veni din cauza modului in care ecranul inconjoara carcasa, si felul in care interactiunea se face cu el in momentul in care este tinut in mana, atingerile accidentale fiind principala grija aici.

Xiaomi Mi Mix Alpha Unboxing Prezinta Telefonul de 2800 de Dolari (VIDEO)

Xiaomi Mi Mix Alpha este diferentiat de restul telefoanelor mobile de pe piata prin ecranul neobisnuit, care poate oferi experienta diferita care sa il faca pe un client sa fie entuziasmat de achizitie. Nu stiu daca primele persoane care vor cheltui 2800 de dolari pentru acest telefon mobil vor avea parte chiar de experienta pe care o asteapta la acesti bani, dar totul trebuie sa inceapa de undeva, asa cum s-a intamplat si cu telefoanele pliabile.

Xiaomi Mi Mix Alpha poate avea totusi succes mai mare decat telefoanele pliabile daca va fi gandit intr-o versiune mult mai ieftina, si daca ecranele de acest gen vor fi folosite si in alte modele mai ieftine. Desi inovatia este asteptata de la apple si Samsung, iata ca producatorii chinezi sunt cei care surprind, iar Xiaomi Mi Mix Alpha vine ca un telefon la care absolut nimeni nu s-a asteptat pana in momentul de fata.