AVANTAJUL Samsung GALAXY S11 in fata iPhone 11 la Lansare

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu un avantaj foarte important in fata telefoanelor iPhone 11, iata ce le va diferentia atat de mult pentru toti clientii.

Samsung GALAXY S11 avantaj iPhone 11

Samsung GALAXY S11 va avea un foarte mare avantaj in fata iPhone 11 in momentul in care va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, iar acest lucru nu trebuie privit ca fiind ceva lipsit de importanta. Mai exact, in baza tuturor informatiilor aparute pana acum, pare cam sigura lansarea Samsung GALAXY S11 cu un ecran care are o rata de refresh de 90 Hz, ceva ce vine ca o premiera pentru telefoanele coreenilor, dar nu si pentru restul lumii.

Samsung GALAXY S11 cu un ecran de 90 Hz va aduce o foarte mare schimbare pentru experienta de utilizare a telefoanelor, in special in ceea ce priveste fluiditatea cu care vor fi rulate animatiile in sistemul de operare Android. Vorbim despre o rata de refresh pentru Samsung GALAXY S11 care va afisa cu mult mai multa fluiditate absolut totul pe ecran, iar asta in schimb le va oferi clientilor o experienta si mai buna pentru folosirea obisnuita a dispozitivelor.

Samsung GALAXY S11 va avea un ecran cu rata de refresh de 90 Hz

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in doar cateva luni, iar cand va ajunge in magazine va avea un foarte mare avantaj fata de iPhone 11 cu un ecran ce are rata de refresh de 90 Hz, cei de la Apple refuzand sa faca o schimbare atat de mare. Desigur ca Apple ofera in iPad Pro ecrane cu rate de refresh de 120 Hz, insa in iPhone 11 n-au oferit nici macar 90 Hz, astfel ca Samsung GALAXY S11 se va putea lauda cu ceva foarte important.

Samsung GALAXY S11 ar putea oferi chiar si mai multa fluiditate in interfata decat iPhone 11, iOS-ul avand in ultimii ani destule probleme cu felul in care se navigheaza prin interefata de utilizator in timpul folosirii obisnuite. va fi foarte comic sa vedem un Samsung GALAXY S11 care are o experienta mai buna decat cea a iPhone 11 in ceea ce priveste utilizarea obisnuita, insa desigur ca totul depinde foarte mult de ce vor face coreenii pentru telefon.

Samsung GALAXY S11 va avea in mod sigur un ecran cu rata de refresh de 90 Hz, conform informatiilor cele mai recente venite de la cei care-l testeaza, dar nu e exclusa nici folosirea uneia de 120 Hz.

1 COMENTARIU