DIFERENTA MAJORA intre Samsung GALAXY S11 si Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 va avea cel putin aceasta diferenta majora fata de Huawei P40 Pro cand va fi lansat, iata ce pregateste compania coreeana pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 DIFERENTA Huawei P40 Pro

Samsung GALAXY S11 are deja dezvaluite o buna parte dintre noutatile foarte importante pe care le va aduce pentru clientii din intreaga lume, iar astazi vorbim despre ceva ce va face diferenta in comparatie cu Huawei P40 Pro. Cel care ne-a dezvaluit atat de multe noutati in legatura cu telefoanele Samsung nelansate vine astazi cu ceva nou in legatura cu Samsung GALAXY S11, si spune ca telefonul nu va avea un “ecran cascada”, asa cum va avea Huawei P40 Pro.

Samsung GALAXY S11 nu se va folosi de acest design pentru ecran din motive ce deocamdata nu sunt cunoscute cuiva, dar asta nu e neaparat o veste rea, pentr ca Samsung poate face oricum ceva foarte interesant pentru clienti. Desi ecranul Samsung GALAXY S11 nu va fi unul cu design de tip “scada”, precum in cazul Huawei P40 Pro, acesta va avea totusi o perforatie cu diametru mult mai mic decat cel pentru perforatia actualelor modele.

Samsung GALAXY S11 se diferentiaza de Huawei P40 Pro prin tot ce poate

Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea si margini mult mai subtiri pentru ecran in comparatie cu Samsung GALAXY Note 10, ceea ce este deasemenea o veste foarte buna pentru toti utilizatorii. Vorbim despre o reducere foarte mare in comparatie cu Samsung GALAXY S10, iar asta pentru ca Note 10 a venit oricum cu o margine mai ingusta, insa se pare ca ea va fi si mai mult redusa pentru a face design-ul si mai placut pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 se va diferentia de Huawei P40 Pro prin tot ce poate, iar asta e o veste foarte buna, deoarece in aceste conditii va putea oferi fix ceea ce isi doresc toti utilizatorii, o identitate proprie si functii grozave. Desigur ca Samsung GALAXY S11 va avea si tehnologii mai bune decat cele din ecranul Huawei P40 Pro, deci va putea sa afiseze si imagini de calitate net superioara, insa de asta ne vom lamuri dupa o analiza a expertilor.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie lansat inaintea Huawei P40 Pro, cel mai probabil cu 2/3 saptamani diferenta, insa abia prin februarie vom sti destul de clar care sunt datele stabilite de companii pentru lansarile telefoanelor.