macOS Ventura Concept ne Arata o serie de Schimbari Utile (VIDEO)

macOS Ventura este denumirea data de catre un grafician pentru ceea ce ar putea fi viitoarea versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri. In clipul video de mai sus ne este aratat un macOS Ventura care vine cu un design modificat pentru multe dintre interfetele sistemului de operare, dar nu doar atat.

macOS Ventura ne arata si schimbari pentru modul in care putem folosi unele dintre functiile care sunt disponibil pentru Mac-uri, iar Apple le poate implementa fara probleme. Desigur ca Apple nu va implementa chiar atat de multe modificari pe care le vrea lumea in macOS Ventura, ceea ce nu e tocmai o veste grozava, dar poate ca unele bune vor veni totusi.

1 COMENTARIU

  1. macos catalina este un adevarat DEZASTRU, am fost nevoit cu mari greutati sa trec inapoi la macos mojave pt ca 10.15 imi facea probleme pe partea de video, imi muta imaginea de la stanga la dreapta cu vreo 2cm, isi schimba rezolutia, dar am reusit sa reinstalez 10.14 si la el am sa raman. am un mac mini model 2018, asa ca nu cred ca mai are rost sa vb de calitate in produsele de la apple