HOTARAREA Digi Mobil ce a SCHIMBAT TOTUL pentru Clientii Romani

Digi Mobil a luat o hotarare extrem de importanta care a schimbat foarte mult felul in care clientii din Romania folosesc serviciile operatorului telecom.

Digi Mobil hotarare schimbat clienti

Digi Mobil a luat o hotarare care a schimbat foarte multe pentru clientii sai din Romania, iar privind in perspectiva, decizia a fost una extrem de buna, luata cu o clarviziune care ajuta foarte mult compania in acest moment. Vorbesc despre faptul ca Digi Mobil a luat acum cateva luni decizia de a isi lansa reteaua 5G in Romania si de a o extinde mai mult decat au facut-o competitorii sai, iar asta ii ofera in momentul de fata un foarte mare avantaj.

Digi Mobil are cea mai extinsa retea 5G din Romania in momentul de fata, dar si cel mai ieftin acces la internetul mobil pe care ea il ofera, chiar daca nu vorbim si despre cele mai rapide conexiuni disponibile in tara. Digi Mobil nu a prezentat la lansarea retelei 5G viteze de transfer de date la fel de rapide precum cele ale Vodafone, sau Orange, insa chiar si asa, operatorul a reusit totusi sa-si garanteze un avantaj foarte mare in fata competitorilor proprii.

HOTARAREA Digi Mobil ce a SCHIMBAT TOTUL pentru Clientii Romani

Digi Mobil a pornit cu foarte mare viteza investitiile in retelele 5G din Romania, si privind la modul in care stau lucrurile acum, curajul de a invsti atat de devreme in aceasta tehnologie pare sa fie rasplatit. Stiti deja ca in Romania nu se va organiza o licitatie pentru frecventele 5G pana in prima parte a anului 2020, iar pana atunci cei de la Digi Mobil ar putea ramane lideri incontestabili in ceea ce priveste acoperirea pe piata din Romania.

Digi Mobil ar cam vrea sa recupereze cu 5G deficientele pe care le-a avut in cazul retelei 4G, si pe care inca le are, iar acest lucru poate fi facut doar cu investitii foarte mari in extinderea acoperirii. Cei de la Digi Mobil par sa lucreze constant la extinderea acoperirii, sau cel putin asta spun, n-au mai actualizat de mult harta cu acoperirea 5G din Romania, dar cel mai probabil vor anunta in curand adaugarea de noi orase la reteaua 5G actuala.

Digi Mobil a furat in mod surprinzator startul in ceea ce priveste implementarea tehnologiei 5G in Romania, iar asta pentru ca pana acum a avut probleme destul de mari cu experienta serviciilor de telefonie mobila, dar lucrurile par sa se schimbe.

5 COMENTARII

  1. Downsides: internetul nu e nelimitat, ai doar 80gb. Avand in vedete ca daca ai vitreza de 1gbps si faci un speedtest, deja ai consumat mai mult de 1gb de date. Din cateva speedtest-uri ti-ai consumat tot traficul si apoi ai viteza 256kbps. Alt downside, viteza mica.(cam de 2-3 ori mai mica decat la Orange si Vodafone).

  2. Momentan digi sunt mult peste orange și Vodafone
    Plătesc pe luna 100 lei pe internet, tv cablu, trei abonamente de telefon mobil, un abonamement telefon fix și un ruter digi ac dualband

    Acum trei ani plăteam 70 lei tv cablu la UPC, 60 lei internet la Telecom, 65 lei un abonament la orange, 90 lei doua abonamente Vodafone. Total 290 lei pe luna