ATENTIE! Digi Mobil a Facut o SCHIMBARE MAJORA pentru TOTI Romanii

Digi Mobil a facut o schimbare foarte importanta pentru clientii din Romania, iata ce nu stiu foarte multi dintre ei, si cat de mult sunt afectati acum.

digi mobil atentie schimbare romani

Digi Mobil este unul dintre cei patru mari operatori de telefonie mobila din Romania, iar o schimbare facuta pentru cei care-i folosesc serviciile nu este cunoscuta de catre multi dintre clientii care platesc pentru serviciile sale. Mai exact, vorbesc despre o schimbare pe care cei de la Digi Mobil au facut-o pentru felul in care se consuma internetul mobul in retelele 3G si 4G pe telefoanele clientilor sai, ea fiind una extrem de importanta pentru toti romanii.

Digi Mobil a facut in 2019 o modificare in baza careia, pana la data de 31 decembrie 2019 clientii care folosesc reteaua 4G pentru internet mobil pot consuma pana al 50 GB de trafic, in loc de 30 GB, cati erau oferiti pana atunci. Vorbim despre o crestere de 20 GB fata de ceea ce Digi Mobil ofera in mod normal in abonamente pentru clientii sai, iar aceasta diferenta va permite sa vedeti orice va doriti pe telefoanele voastre mobile in fiecare zi.

Digi Mobil a crescut cantitatea de trafic de internet in 4G

Digi Mobil le impune clientilor din Romania sa consume doar un maxim de 10 GB in reteaua 3G de pe propriile modele de telefoane mobile, in timp ce restul de 40 GB pot fi consumati doar daca se conecteaza la o retea 4G. Acei 10 GB consumati in reteaua 3G vor fi scazuti din cei 50 GB oferiti per total pentru clientii din Romania, Digi Mobil impartind destul de ciudat acest trafic, dar acestea sunt limitele in care trebuie sa va consumati traficul normal.

“Cantitatea de trafic disponibilă în rețeaua 4G la viteză superioară poate fi consumată integral în rețeaua 4G sau, în masura în care este utilizată atât rețeaua 3G cât și rețeaua 4G. În rețeaua 3G pot fi utilizați maximum 10 GB, urmând ca diferența de până la 30 GB să poată fi utilizați în rețeaua 4G. Promoțional, până la data de 31.12.2019, se va permite utilizarea unui trafic în rețeaua 4G de până la 50GB la viteză superioară, din care se va scădea cantitatea de trafic utilizată în rețeaua 3G. Promotional se va permite folosirea date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB/lună.”

Digi Mobil nu permite consumarea cu usurinta a 10 GB de internet prin reteaua 3G, iar asta deoarece vitezele de transfer de date sunt extrem de mici, insa cei dintre voi care aveti telefoane mobile stiti deja asta. Pe de alta parte, cei de la Digi Mobil au decis ca pentru reteaua 5G sa ofere pana la 80 GB de trafic de internet mobil pentru clienti, aici fiind inclus si traficul ce poate fi consumat in reteiele 3G si 4G, deci nu este ceva suplimentar.

Digi Mobil are cel mai bun raport de trafic de internet mobil per euro platit pentru abonament, insa marele dezavantaj sta in faptul ca vitezele pentru transferurile de date sunt foarte reduse, din pacate.