Windows 10: Microsoft Explica o PROBLEMA ce a ENERVAT Multa Lume

Windows 10 are explicata de catre compania Microsoft o problema foarte serioasa care a enervat foarte multa lume din cauza efectului pe care il produce.

Windows 10 problema enervat lume

Windows 10 are explicata de catre compania Microsoft o problema care a enervat foarte multa lume pana in momentul de fata, iar asta in conditiile in care a fost nevoie de foarte multe luni pentru ca acest lucru sa se intample. Windows 10 ii impiedica pe utilizatori sa-si inchida uneori calculatoarele din cauza unei erori neobisnuite care afisa o aplicatie cu denumirea “G” ca fiind cea care impiedica acest proces, iar nimeni nu stia exact ce se intampla cu ea.

Windows 10 nu a avut ceva nou si special implementat de catre Microsoft pentru a genera aceasta problema, in schimb totul are legatura cu modul in care a fost gandit sistemul de operare, si ceva vechi, lasat nerezolvat. Mai exact, dupa investigarea problemelor, Microsoft a descoperit ca totul are legatura cu sistemul GDI+ care mai exista in Windows 10, el fiind implementat pentru Windows 98, si fiind o componenta grafica a sistemului de operare.

Windows 10: Microsoft Explica o PROBLEMA ce a ENERVAT Multa Lume

Windows 10 impiedica inchiderea calculatoarelor din cauza unor probleme cu sistemul care monitorizeaza ceea ce se intampla pe partea grafica, insa incepand cu actualizarea din primavara anului 2020 ea va fi rezolvata pe deplin. Microsoft spune ca a facut o modificare substantiala pentru Windows 10 care va afisa in mesajul de eroare nu doar litera “G”, ci GDI+ Window (<numele aplicatiei care genereaza problema>):, astfel incat lumea sa stie ce se intampla.

“Am investigat și am găsit o problemă în care ferestrele legate de GDI + au fost menționate doar ca „G”. Am rezolvat acest lucru, deci înainte, acestea vor avea acum numele „GDI + Fereastră (<nume exe>)”, unde <exe name> va afișa numele .exe al aplicației folosind GDI +. De aceea, ajungeți cu un mesaj care implică un program misterios numit „G” ca cel care vă împiedică să opriți.”

Windows 10 va avea practic detaliata mult mai clar aceasta problema, iar multumita schimbarii utilizatorii vor putea sti ce aplicatii trebuie sa monitorizeze mult mai atent pentru a corecta eventualele probleme existente. Asta va ajuta foarte multa lume, daca Microsoft a implementat asa cum trebuie modificarea pentru Windows 10, insa din pacate totul va trebui sa astepte pana in 2020, pentru ca acum nu s-a putut implementa.

Windows 10 va avea actualizarea din 2020 lansata in aprilie, sau mai, astfel ca mai sunt multe luni de asteptare pana cand o problema atat de enervanta va disparea intr-un final din calculatoarele oamenilor din toata lumea.

1 COMENTARIU