Windows 10: Vestea BUNA NEASTEPTATA din November 2019 Update

Windows 10 are parte de o veste foarte buna pentru November 2019 Update, iata ce se intampla cu noua actualizare importanta pentru toate calculatoarele.

Windows 10 Vestea November 2019 Update

Windows 10 are November 2019 Update lansat pentru utilizatorii de calculatoare de cam o saptamana, iar fie ca va vine sa credeti, sau nu, pana in momentul de fata nu s-a plans mai nimeni de probleme cu actualizarea. Desi pare surprinzator, November 2019 Update nu pare sa genereze probleme atat de marei precum May 2019 Update nici pentru numarul putin de oameni care a facut instalarea, distributia fiind limitata de catre cei de la Microsoft.

Windows 10 a avut November 2019 Update distribuit initial doar pentru un numar foarte redus de utilizatori care instaleaza de obicei actualizarile de acest gen, iar de cateva zile a inceput distributia pentru oamenii obisnuiti. Desigur ca deocamdata doar cei care cauta instalarea in sistemul dedicat actualizarilor in Windows 10 o vor vedea disponibila pentru instalare, si cu siguranta au fost destui care au instalat-o, insa lumea inca nu se plange de schimbari.

Windows 10 November 2019 Update pare sa nu aiba probleme

Windows 10 are in November 2019 Update o actualizare care aduce foarte putine schimbari in comparatie cu versiunea anterioara, si acesta este mai mult ca sigur motivul principal pentru lipsa plangerilor vis-a-vis de ea. Cei de la Microsoft s-au concentrat in principal pe rezolvarea problemelor pe care oamenii le-au raportat si mai putin pe implementarea de noi functii majore pentru Windows 10, deci nu prea exista nimic nou care sa genereze dificultati.

Windows 10 a avut pana acum probleme foarte mari cu fiecare actualizare importanta lansata de catre Microsoft, insa November 2019 Update este prima exceptie de la aceasta “regula”, cel putin in baza a ceea ce vedem deocamdata. In prima saptamana dupa lansarea May 2019 Update au aparut foarte multe plangeri de la utilizatorii Windows 10, insa cu November 2019 Update vedem ca lucrurile nu stau la fel de rau, cel putin nu pana in acest moment.

Windows 10 va avea o actualizare mult mai importanta oferita in primavara anului viitor pentru utilizatorii de calculatoare, astfel ca e posibil ca atunci sa ne intalnim din nou cu problemele mai de care se vor plange oamenii.