Facebook Messenger: SURPRIZA MAJORA pentru Aplicatie, CE se Schimba

Facebook Messenger are parte de o surpriza extrem de interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce au descoperit deja utilizatorii in aplicatia lor.

Facebook Me

Facebook Messenger are parte de o schimbare foarte importanta pentru una dintre aplicatiile care este oferita in momentul de fata de catre compania americana, iar asta in conditiile in care nu vorbim despre ceva 100% nou. In aplicatia pentru calculatoare, cei care dezvolta Facebook Messenger au decis sa implementeze un dark mode, asa cum exista in aplicatiile pentru telefoane mobile, insa se pare ca e vorba de ceva oferit oarecum diferit pentru utilizatori.

Facebook Messenger va avea in aplicatia pentru calculatoare mai multe optiuni de personalizare pentru interfata, mai exact nu va exista doar un dark mode, ci vor fi deasemenea oferite si alte optiuni pentru controlarea aspectului. Optiunea de vizualizare a interfetei standard va fi oferita, desigur, insa separat de ea va fi oferita si optiunea de a avea un dark mode, o tema gri, intunecata, dar si optiunea de a alege automat tema in functie de cea a sistemului de operare.

Facebook Messenger aduce dark mode si pe calculatoare

Facebook Messenger dark mode aplicatie calculatoare

Facebook Messenger are aceste optiuni implementate pentru ca in aplicatiile pentru telefoane exista deja optiuni similare, iar cei de la Facebook par sa vrea sa le ofere oamenilor optiuni similare peste tot unde folosesc platforma. In cazul calculatoarelor nu e vorba, ca pe telefoane, si de o imbunatatire a consumului bateriei in cazul folosirii Facebook Messenger cu o tema intunecata, ci doar despre optiunea de a avea o interfata mai putin obositoare pentru ochi.

Facebook Messenger are implementata aceasta schimbare pentru optiunile de personalizare in versiunile beta ale aplicatiei pentru Windows, iar cei care o folosec pot activa chiar in acest moment oricare dintre optiunile care sunt oferite. Aplicatia pentru Windows dedicata Facebook Messenger este disponibila in Windows Store, astfel ca oricine poate sa o descarce de acolo pentru a o folosi in propriul calculator chiar in momentul de fata, foarte usor.

Facebook Messenger este disponibil pe o varietate de platforme, iar daca nu folositi aplicatia pentru calculatoare, atunci in platforma online aveti deja dark mode implementat de catre compania americana pentru folosire.