Soarele are PRIMELE DATE de Explorare Publicate de catre NASA

Soarele are primele date de explorare publicate de catre NASA pentru astronomii din intreaga lume, iata ce pot analiza acestia in momentul de fata.

Soarele DATE Explorare Publicate NASA

Soarele este monitorizat de ceva vreme de catre NASA, agentia spatiala americana publicand intr-un final si primele date publice cu privire la steaua din galaxia noastra, ele fiind inregistrate de catre sonda Parker. NASA a trimis sonda Parker acum ceva timp aproape de soarele nostru pentru a-l analiza indeaproape, iar pana acum a furnizat doar franturi de date adunate de catre ea, insa acum a publicat si o serie mult mai extinsa de informatii despre stea.

Soarele este extrem de fierbinte, iar sonda Parker a stat la o distanta de aproximativ 23 de milioane de kilometri de el, insa chiar si asa, a reusit sa inregistreze o cantitate surprinzator de mare de date pe care nu le stim. Mai jos aveti o imagine inregistrata in anul 2018 de catre sonda Parker dupa prima sa apropiere mai mare de soarele nostru, iar din acel punct au venit in mod constant si alte informatii despre care NASA nu a stiut pana in prezent.

Soarele are PRIMELE DATE de Explorare Publicate de catre NASA

soare sonda parker analiza

Soarele ascunde in continuare foarte multe secrete deoarece este monitorizat si de la mare distanta de catre cei de la NASA din cauza temperaturilor foarte mari care se afla la suprafata sa, dar si a radiatiilor care pot distruge sonda Parker. NASA a reusit cu sonda Parker sa se apropie cel mai mult de soarele noastru fata de orice fel de alta incursiune de pana in prezent, adunand zeci de GB de date care au fost transferate catre Pamant in decursul ultimului an.

Soarele este foarte important, dar si foarte greu de monitorizat, insa in aceasta pagina exista toate informatiile pe care cei de la NASA le-au inregistrat pana in momentul de fata, si pe care desigur ca le-au analizat. NASA a si aranjat informatiile privind soarele intr-un asemenea mod in care sa poata fi citite foarte usor si de catre alti astronomi pentru a se documenta.

Soarele va fi in continuare monitorizat de catre cei de la NASA pentru a se descoperi si mai multe dintre secretele stelei, astfel ca va fi interesant de vazut ce anume vom mai afla in viitorul nu foarte indepartat despre el.