SCHIMBAREA MARE a Facebook apare Acum intr-o PRIMA Imagine

Facebook are o schimbare foarte mare prezentata acum intr-o prima imagine pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce se intampla in sfarsit pentru utilizatori.

SCHIMBAREA MARE Facebook apare Imagine

Facebook are de ceva vreme in lucru o schimbare foarte importanta pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme, insa acum avem ocazia de a o vedea intr-o prima imagine, si ne putem bucura de ceva extrem de important. Mai exact, noul dark mode pentru aplicatia Facebook dedicata telefoanelor Android este prezentat in imaginea de mai jos, si ne arata in sfarsit ceea ce astepta foarte multa lume de foarte multa vreme pentru telefoanele mobile.

Facebook a implementat deja un dark mode in aplicatia Facebook Messenger, insa in cea Facebook nu a fost implementat absolut nimic, din pacate, dar se pare ca lucrurile sunt in plin proces de schimbare, chiar daca nu e o surpriza. Mai toata lumea se astepta ca Facebook sa implementeze un dark mode si in aplicatia principala pentru telefoane, iar imaginea de mai jos ne arata pentru prima oara ceea ce urmeaza sa fie oferit in mod oficial pentru toata lumea curand.

SCHIMBAREA MARE a Facebook apare Acum intr-o PRIMA Imagine

Facebook dark mode android

Facebook lucreaza de ceva vreme la acest dark mode pentru telefoanele mobile, insa din pacate inca mai avem de asteptat pana cand interfata va fi atat de intunecata pe cat si-o doreste mai toata lumea de atat de multa vreme. Unii dintre cei care folosesc versiunea beta a aplicatiei Facebook in telefoanele cu sistem de operare Android au avut ocazia de a vedea acest dark mode de-a lungul timpului, insa pentru perioade foarte scurte de timp.

Facebook refuza deocamdata sa lanseze in mod oficial acest dark mode, iar asta probabil pentru ca nu este 100% pregatit pentru a fi oferit pentru utilizatorii din intreaga lume, dar procesul de dezvoltare continua si acum. Este foarte complicat de dezvoltat o asemenea interfata complexa pentru telefoane mobile, fie ele Android, sau iOS, insa cei de la Facebook vor sa le ofere oamenilor ceea ce isi doresc in formatul cel mai bun si mai usor de folosit.

Facebook nu va lansa acest dark mode pana in 2020, cel putin nu public, dar n-ar fi exclus sa-l putem activa in curand in aplicatia pentru telefoane, asa cum s-a intamplat si cu Facebook messengr inainte de lansare.