iPhone XS este REDUS la eMAG cu pana la 2100 de LEI, iata Ofertele

0

iPhone XS este REDUS la eMAG cu pana la 2100 de LEI, iata Ofertele

eMAG are in mod surprinzator de Crazy Sale reduceri cu telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max ale celor de la Apple, iar daca sunteti interesati de ele, atunci in aceasta pagina le puteti cumpara cu reduceri de pana la 2100 de LEI. Vorbim despre seria anterioara de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max care a fost lansata in 2018 de catre compania Apple, reducerile celor de la eMAG fiind disponibile pentru o gama variata de modele, din stoc.

eMAG a lansat telefoanele iPhone XS si Phone XS Max in Romania la finalul lunii septembrie a anului 2018, cu doar o saptamana in urma lansarii ce a avut loc in SUA, insa de Crazy Sale are pret special pentru ele. Telefoanele Phone XS si Phone XS Max au reduceri deasemenea in alte magazine online, si alte tari unde sunt vandute, cei de la Apple permitand vanzarea lor la pret promotional de Crazy Sale, iar in Romania eMAG listeaza destule modele cu pret redus serios.

iPhone XS este REDUS la eMAG cu pana la 2100 de LEI, iata Ofertele

eMAG vinde cam toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care le-a lansat compania Apple, insa nu toate sunt disponibile la pret redus cu pana la 2100 de LEI in Romania, asa ca va trebui sa va multumiti cu modelele existente, sau sa asteptati promotii pentru altele. In aceasta pagina sunt toate modelele iPhone XS si iPhone XS Max pe care magazinul le are cu pret redus foarte mult in aceasta perioada, reducerile incepand de la 2100 de LEI in magazinul online.

eMAG are unele modele ale iPhone XS si iPhone XS Max listate deasemenea cu diverse cadouri oferite de catre vanzatori, asa ca desi reducerea ar putea fi mai mica, ati putea avea surpriza de a primi un cadou de la comerciant. Magazinul online are aceste reduceri pentru iPhone XS si iPhone XS Max de cateva zile in Romania, insa nu se stie cat urmeaza sa fie disponibile, asa ca ramane sa va decideti daca doriti sa profitati de oferte, sau nu.