WhatsApp: Functie NOUA pe care NIMENI NU a Crezut-o POSIBILA

WhatsApp are o functie noua pe care nimeni nu a crezut-o posibila pana in momentul de fata, iata ce schimbare uriasa a fost pregatita de catre americani.

WhatsApp functie nimeni crezut posibila

WhatsApp a avut in cursul  noptii trecute parte de o actualizare importanta pentru aplicatia care este disponibila pentru telefoanele iPhone, si vorbim despre ceva ce nimeni nu credea ca ar putea fi oferit pentru aplicatie prea curand. Mai exact, vorbim despre o functie care este adusa din functia de telefonie mobila a telefoanelor, aceasta permitandu-le celor care folosesc WhatsApp sa puna un apel telefonic in asteptare in timp ce accepta altul.

WhatsApp ofera de ceva vreme posibilitatea de a face apeluri telefonice VoIP, prin internet, insa pana acum nu putea fi acceptat un apel telefonic daca altul era in desfasurare, dar iata ca lucrurile se schimba in bine pentru utilizatori. Conform celor de la WhatsApp, totul ar trebui sa functioneze exact precum in cazul apelurilor telefonice normale, adica acela initial nu este inchis, ci doar suspendat, in timp ce este acceptat al doilea, si se revine la el cand al doilea e inchis.

WhatsApp: Functie NOUA pe care NIMENI NU a Crezut-o POSIBILA

WhatsApp nu a lansat doar aceasta functie complet neasteptata, ci a lansat si o alta care aduce o schimbare pentru aspectul ecranului in care sunt vizibile toate conversatiile pe care noi le facem, totul in ideea ca ele sa fie mai usor de analizat. Cei de la WhatsApp au gandit schimbarea in ideea de a face experienta de folosire a aplicatiei mult mai buna si mai simpla, dar desigur ca ramane de vazut ce parere vor avea in final utilizatorii despre noua modificare.

WhatsApp vorbeste in aceasta actualizare si despre faptul ca a implementat noi optiuni pentru intimitate, acestea permitand blocarea persoanelor care ne pot adauga in grupuri de conversatii, dar asta nu e tocmai ceva nou. Faptul ca administratorii grupurilor ne pot trimite totusi invitatii pentru a intra in grupuri de conversatii este ceva nou, iar WhatsApp pare sa mai relaxeze regulle pe care le-a impus pentru utilizatorii sai acum cateva saptamani.

WhatsApp a lansat aceasta actualizare pentru toate telefoanele iPhone in cursul noptii trecute, astfel ca acum toti utilizatorii o pot instala in propriile dispozitive pentru a se bucura de noutati.