Problema Digi Mobil cu o Veste GROAZNICA pentru Toti Clientii

Digi Mobil are o noua problema la care nu se astepta, iar asta vine ca o veste foarte proasta pentru clientii din Romania, iata ce se intampla in acest moment.

Problema Digi Mobil Veste GROAZNICA Clientii

Digi Mobil are parte de o noua problema neprevazuta, din pacate pentru cei de la RCS & RDS, iar asta pune si mai multa presiune pe operatorul de telefonie mobila, care a inceput totusi sa implementeze niste masuri de “protectie”. Mai exact, se pare ca Digi Mobil ar putea pierde posibilitatea de a cumpara infrastructura de servicii mobile a Telekom dupa ce actionarii PRO TV au decis sa cumpere Telekom, dar nu partial, ci in intregime, cu tot cu clienti.

Digi Mobil ar fi urmat sa cumpere doar infrastructura de telefonie mobila a Telekom, fara sa preia si clientii, ceea ce a ingreunat extrem de mult negocierile dintre cele doua companii, iar germanii ar putea alege calea mai usoara. O vanzare in intregime a tuturor activelor Telekom din Romania ar fi cea mai simpla solutie pentru germani, dar asta ar lasa Digi Mobil fara posibilitatea de a isi rezolva problema cu acoperirea si calitatea semnalului.

Problema Digi Mobil cu o Veste GROAZNICA pentru Toti Clientii

Digi Mobil are nevoie de infrastructura 2G, 3G, 4G a celor de la Telekom pentru a-si putea imbunatati radical serviciile de telefonie mobila din Romania, insa din pacate e foarte posibil sa nu o poata cumpara. Digi Mobil a inceput deja un proces de crearea si extindere a unei infrastructuri 2G in Romania, turnuri de telefonie mobila fiind deja montate in doua judete din tara, insa e nevoie de mult mai mult pentru ca problema sa fie rezolvata.

Digi Mobil va incerca mai mult ca sigur, poate chiar si impreuna cu Orange, sa convinga Telekom sa nu-si vanda activele catre grupul strain de investitori care vrea sa-l cumpere cu totul, dar lucrurile devin dificile. O vanzare catre acel grup n-ar aduce investigatiile pe care vanzarea catre Digi Mobil si Orange le-ar aduce pentru Telekom, astfel ca sunt foarte multe lucruri de luat in calcul in contextul in care germanii vor sa scape de tot ce au in tara noastra.

Digi Mobil trebuie sa gaseasca niste solutii foarte creative pentru problemele pe care le are in momentul de fata, iar asta ar putea necesita investitii mult mai mari decat si-ar fi dorit operatorul de telecomunicatii.