Imaginile cu Samsung GALAXY S11 Plus arata o Camera MAI URATA decat in iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11 Plus apare astazi in primele imagini, iar acestea ne arata o camera, in mod surprinzator, mult mai urata decat cea a iPhone 11 Pro.

Samsung GALAXY S11 Plus este prezentat astazi in primele imagini, si daca va gandeati ca nu ar putea exista o camera mai urata decat cea pe care Apple a implementat-o in iPhone 11 Pro, ei bine iata ca se poate si mult mai rau. Samsung GALAXY S11 Plus va avea o acmera penta, adica 5 senzori de imagne vor fi inghesuiti in carcasa, iar felul in care arata totul e foarte ciudat.

Samsung GALAXY S11 Plus va avea senzorii de imagine pentru camera penta pozitionati tot intr-un fel de triunghi, doar ca separat de ei, vor fi altii doi intr-o parte opusa a modulului pentru camera in care vor exista toti senzorii. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca modulul pentru camera Samsung GALAXY S11 Plus va fi surprinzator de mare, va ocupa o zona foarte mare din carcasa, si mai mult ca sigur va fi unul dintre principalele puncte de discutie.

Imaginile cu Samsung GALAXY S11 Plus arata o Camera MAI URATA decat in iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11 Plus camera urata iphone

Samsung GALAXY S11 Plus urmeaza sa aiba o camera spectaculoasa, cu un senzor de imagine principal de 108 megapixeli, si cu unul pentru zoom care ar putea avea peste 40 de megapixeli, deci vorbim despre un setup impresionant. Pentru a integra toata aceasta tehnologie in camera Samsung GALAXY S11 Plus era nevoie si de un modul mai neobisnuit, iar mai sus puteti vedea cat de diferit este acesta fata de cel pentru iPhone 11 Pro.

Samsung GALAXY S11 Plus camera urata

Samsung GALAXY S11 Plus va depasi cel mai probabil iPhone 11 Pro in ceea ce priveste camera, iar asta probabil ca nu va putea fi negat de catre cineva, dar ar putea depasi fara drept de apel inclusiv Huawei P40 Pro. Va fi foarte interesant de vazut cum vor privi oamenii noua camera din Samsung GALAXY S11 Plus, iar asta in conditiile in care primele comentarii ale fanilor nu sunt tocmai magulitoare pentru design-ul creat pentru noua camera.

Samsung GALAXY S11 Plus a fost anuntat ca fiind cu mult diferit in comparatie cu Samsung GALAXY S11, insa in baza imaginilor de pana acum nu vorbim despre o diferentiere chiar atat de mare intre unitati.