Pentru Samsung GALAXY S11 este Tras un Prim SEMNAL de ALARMA

Samsung GALAXY S11 are parte de un prim semnal de alarma tras inainte de lansare, iata ce se intampla cu telefonul pe care coreenii vor sa il vanda.

Pentru Samsung GALAXY S11 SEMNAL ALARMA

Samsung GALAXY S11 are tras un prim semnal de alerma inainte de a fi lansat pentru clientii din intreaga lumea, si vorbim despre ceva care trebuie luat foarte in serios de catre toti cei care sunt interesati sa il cumpere cand va fi lansat. Vorbim din nou despre procesorul Samsung GALAXY S11, care va fi inclus intr-un nou chip Exynos 9830, iar pentru el vedem un test de performante care anunta o noua mare dezamagire pentru clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY S11 va avea performante atat de mici pe cat se asteapta mai toata lumea, din pacate, iar asta pentru ca in cam fiecare an procesoarele din aceste chip-uri sunt net inferioare celor integrate in alte chip-uri. Din pacate nu vorbim despre ceva diferit de aceasta data, iar asta pentru ca imaginea de mai jos ne arata ca viitorul chip Exynos 9830 de la Samsung va avea performante mai slabe decat cele ale iPhone XR, deci ar i-ar putea fi inferior Samsung GALAXY S11.

Pentru Samsung GALAXY S11 este Tras un Prim SEMNAL de ALARMA

Samsung GALAXY S11 benchmark exynos 9830
Rezultatele primului test de performante facut pentru Samsung GALAXY S11 cu chip Exynos 9830.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in cel putin trei versiuni diferite de catre compania coreeana, si desi e posibil ca versiunea “E” sa aiba performantele acestea proaste, este totusi improbabil ca modelele scumpe sa le aiba. Nu cred ca in Samsung GALAXY S11 si versiunea Plus vor exista performante chiar atat de slabe pentru procesor, si cred ca va fi depasita macar seria iPhone XS, chiar daca nu va fi ajunsa din urma cea iPhone 11, desi si asta va fi o problema.

iphone benchmark geekbench

Samsung GALAXY S11 s-ar putea apropia de performantele iPhone 11 cu procesorul care va fi inclus in chip-ul Qualcomm Snapdragon 865, insa acesta va fi inclus in doar putine modele vandute in anumite zone de pe glob. Vasta majoritate a lumii va cumpara un Samsung GALAXY S11 cu chip Exynos 9830, iar dupa cum se prezinta lucrurile, performantele nu vor fi chiar atat de bune precum se asteapta atat de multa lume in momentul de fata.

Samsung GALAXY S11 a fost dezvaluit in diverse versiuni si modele pana acum, insa n-am vazut nimic in legatura cu modelul Plus, care inca este tinut departe de ochii fanilor care-i asteapta lansarea cu nerabdare.