AVERTIZAREA Huawei MATE 40 PRO si un SOC pentru Fanii Android

Huawei MATE 40 PRO ar putea da un soc urias pentru industria smartphone cu o schimbare la care putina lume se astepta, dar care va fi extrem de importanta.

AVERTIZAREA Huawei MATE 40 PRO si un SOC pentru TOTI Clientii

Huawei MATE 40 PRO este unul dintre urmatoarele modele foarte importante de telefoane pe care compania Huawei vrea sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar el va fi lansat dupa o avertizare foarte importanta facuta recent. Cei de la Huawei au avertizat SUA si Google ca daca nu vor rezolva problema cu sanctiunile care impiedica oferirea aplicatiilor americanilor in Android, sistmeul de operare va fi dat uitarii, iar Huawei MATE 40 PRO ar putea fi un prim pas acest sens.

Huawei MATE 40 PRO ar putea avea nu doar Harmony OS si Android implementate impreuna, ci ar putea veni doar cu sistemul de operare al chinezilor, cel putin in China, ca un prim pas pentru a se renunta la Android. Cei de la Huawei au avertizat ca vor face asta, si au spus ca din momentul in care totul se va intampla, nu va mai fi cale de intoarcere la Android, astfel ca daca Huawei MATE 40 PRO va avea schimbare, va fi una extrem de importanta.

AVERTIZAREA Huawei MATE 40 PRO si un SOC pentru Fanii Android

Huawei MATE 40 PRO lansat fara Android, doar cu Harmony OS, va fi cu siguranta vandut initial doar in China, iar asta pentru ca acolo Huawei va avea cea mai simpla lansare a unui telefon care vine fara fara Android integrat. Chinezii vor accepta mult mai usor un Huawei MATE 40 PRO fara Android decat clientii din alte piete de pe glob, dar din asta Google pierde cel mai mult, adica sute de milioane de utilizatori pentru sistemul sau de operare.

Huawei MATE 40 PRO ar putea fi inceputul schimbarii doar daca SUA si Google nu vor reusi sa ajunga la o intelegere pentru a fi acordata licenta de comert cu Huawei, lucru care deocamdata nu se intampla, si nu se stie ce sanse ar fi sa se intample. Huawei MATE 40 PRO va fi un telefon extrem de important pentru cei de la Huawei, astfel ca exista si asteptari extrem de mari de la el, dar foarte multe depind de relatia care exista intre SUA si China.

Huawei MATE 40 PRO va fi lansat in toamna anului viitor, deci ramane de vazut ce anume vom mai afla pana atunci in legatura cu aceasta lansare foarte importanta pregatita de catre chinezi.