Anunt Huawei MATE 40 Pro in BATALIA cu iPhone 11, GALAXY S11

Huawei MATE 40 Pro are parte de un anunt foarte bun in batalia cu iPhone 11 si Samsung GALAXY S11, iata ce se va intampla cu noul model de telefon.

Huawei MATE 40 Pro batalia iphone 11 galaxy s11

Huawei MATE 40 Pro are in mod surprinzator parte de un anunt neasteptat de bun in legatura cu lansarea, iar asta in conditiile in care iPhone 11 si Samsung GALAXY S11 sunt o concurenta puternica pentru viitorul model de telefon. Stim deja ca, din pacate, Huawei MATE 30 Pro este considerat a fi un telefon care a avut parte de o lansare ratata din cauza faptului ca aplicatiile Google nu pot fi oferite in el, dar Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa le ofere pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa poata fi licentiat de catre cei de la Google pentru a putea fi integrate aplicatiile companiei americane, iar asta pentru ca SUA a inceput deja sa acorde licente pentru companiile din SUA pentru a-si relua relatiile comerciale cu Huawei. Cei de la Microsoft au confirmat deja ca au primit licenta pentru a permite folosirea Windows 10 in laptop-urile celor de la Huawei, si nu numai, iar Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba si aplicatiile Google.

Huawei MATE 40 Pro va veni cu aplicatiile Google in Android 11

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna anului viitor, cu mult dupa Huawei P40 Pro, insa despre acest din urma telefon deocamdata nu se stie nimic in ceea ce priveste oferirea aplicatiilor de la Google, din pacate. Nu este exclus ca Huawei P40 Pro sa nu aiba aplicatiile Google integrate, insa e improbabil ca si Huawei MATE 40 Pro sa vina fara asa ceva, mai ales ca SUA a inceput sa-si relaxeze sanctiunile pe care le-a impus impotriva chinezilor de la Huawei.

Huawei MATE 40 Pro va fi un telefon care va concura cu iPhone 11, daca va fi lansat inaintea iPhone 12, ceea ce e extrem de probabil, dar si cu Samsung GALAXY S11, sau Samsung GALAXY Note 11, ambele pregatite inaintea sa. Daca Huawei P40 Pro nu va putea fi lansat cu aplicatiile celor de la Google, este extrem de posibil ca Huawei MATE 40 Pro sa isi faca aparitia pe piata mult mai devreme, dar numai cei din SUA pot controla ce se va intampla.

Huawei MATE 40 Pro este vazut de catre multi ca fiind un telefon care sa readuca Huawei in atentia oamenilor cu inovatii care nu vor fi implementate in Huawei P40 Pro, sau orice alt model pus in vanzare inaintea aparitiei sale.